תענו לי מהר בבקשה תודה מראש.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו לי מהר בבקשה תודה מראש.
    ענת:)
    07/08/2008

אני בגיל שכבר מותר לעשות יחסים. ואני ממש לחוצה בנוגע לזה. בנוגע לפעם הראשונה אני מרגישה מוכנה ויש לי חבר כבר שנה שאוהב ותומך בי . הוא לא מלחיץ אותי וממש מכבד אותי אבלאני מרגישה שזה כבר הגיל אני מפחדת אני רציתי לשאול עם זה כואב לכולן בפעם הראשונה ועם לכולן יש את הדם ואיך אפשר להפחית את הכאב?ואולי קודם עדיף לעשות את זה לבד איכשהו בלי שזה יהיה עם בן זוג כי אני מרגישה שזה יהיה לא נעים ואז נפחד להיפתח אחד לשני.?תעזרו לי:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לענת שלום

מירב שרון
    07/08/2008

מה שחשוב זה לא הגיל אלא המוכנות הנפשית. ואם את עדיין לא מרגישה מוכנה נפשית לקיים יחסי מין, אז בעצמך ענית על השאלה ששאלת. אני מעודדת אותך בשלב זה להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך. את יכולה לקנות לעצמך את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך ברשת צומת ספרים.
    לגבי שאר השאלות שלך, זה לא חייב לכאוב בפעם הראשונה אם זה נעשה בצורה מאוד הדרגתית. קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב. אפשר להחדיר אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד שזה מגיע לגודל של פין. אפשר להיעזר במשחק מוקדם כגון ליטופים, נשיקות, חיבוקים, מין אוראלי על מנת שתהיה מספיק רטיבות בנרתיק ואפשר גם להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים על מנת להקל על חדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין גיל לסקס זה סתם פיקציה מפגרת!

(~_~)
    08/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו