מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסטינורלירן11/08/2008
היי... אני לוקחת גלולות באופן קבוע, ביום שלישי סיימתי את החפיסה וכמו תמיד הייתי אמורה לקבל מחזור ביום שבת, בחוסר אחריות משווע קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ביום שישי, הוא אמנם גמר בחוץ אבל זה עדיין מפחיד... ביום שבת לקחתי פוסטינור אבל עדיין לא קיבלתי מחזור, אני אלך לרופא נשים בשבוע הבא אבל בינתיים אני מודאגת... זה נורמלי שהמחזור יאחר במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מה שאת מתארת,
יפעת מקלר11/08/2008מאד לא סביר שנכנסת להריון, יתכן והאיחור הינו בשל הלחץ שאת נמצאת. תהיי סבלנית ותעדכני אותנו בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי מחזור=] ויש לי עוד שאלה
לירן12/08/2008קיבלתי היום מחזור, וזה בדיוק היום שהייתי אמורה להתחיל שוב חפיסת גלולות כך שהכל בסדר =] עכשיו השאלה שלי היא האם אנחנו יכולים להמשיך לעשות את זה כרגיל? כי קראתי בעלון של פוסטינור שאחרי שלוקחים צריך להשתמש בעוד אמצעי מניעה מלבד גלולות... לא רשום כמה זמן אחרי ולכן אני לא יודעת אם הגלולות הן אמצעי מניעה מספיק החודש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללירן שלום
מירב שרון12/08/2008באופן כללי, אין בעיה ליטול את "גלולת היום שאחרי" כאשר נוטלים גלולות למניעת הריון, ולהיפך, יש להמשיך בנטילת הגלולות למניעת הריון כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
דנית12/08/2008אם את נוטלת גלולות בקביעות אז את מוגנת תמידדדדדד גם בזמן נטילה גם בימי ההפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)