פוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור
    לירן
    11/08/2008

היי... אני לוקחת גלולות באופן קבוע, ביום שלישי סיימתי את החפיסה וכמו תמיד הייתי אמורה לקבל מחזור ביום שבת, בחוסר אחריות משווע קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ביום שישי, הוא אמנם גמר בחוץ אבל זה עדיין מפחיד... ביום שבת לקחתי פוסטינור אבל עדיין לא קיבלתי מחזור, אני אלך לרופא נשים בשבוע הבא אבל בינתיים אני מודאגת... זה נורמלי שהמחזור יאחר במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור

הוספת תגובה

• לפי מה שאת מתארת,

יפעת מקלר
    11/08/2008

מאד לא סביר שנכנסת להריון, יתכן והאיחור הינו בשל הלחץ שאת נמצאת. תהיי סבלנית ותעדכני אותנו בכל מקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי מחזור=] ויש לי עוד שאלה

לירן
    12/08/2008

קיבלתי היום מחזור, וזה בדיוק היום שהייתי אמורה להתחיל שוב חפיסת גלולות כך שהכל בסדר =] עכשיו השאלה שלי היא האם אנחנו יכולים להמשיך לעשות את זה כרגיל? כי קראתי בעלון של פוסטינור שאחרי שלוקחים צריך להשתמש בעוד אמצעי מניעה מלבד גלולות... לא רשום כמה זמן אחרי ולכן אני לא יודעת אם הגלולות הן אמצעי מניעה מספיק החודש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללירן שלום

מירב שרון
    12/08/2008

באופן כללי, אין בעיה ליטול את "גלולת היום שאחרי" כאשר נוטלים גלולות למניעת הריון, ולהיפך, יש להמשיך בנטילת הגלולות למניעת הריון כרגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

דנית
    12/08/2008

אם את נוטלת גלולות בקביעות אז את מוגנת תמידדדדדד גם בזמן נטילה גם בימי ההפסקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו