מבאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבאס
    אילנה
    12/08/2008

אני וחבר שלי כבר שנה ביחד, מאוד אוהבים אחד את השני ...ונמשכים אחד לשני בטירוף. החלטנו לשכב (אני אף פעם עוד לא שכבתי) והוא (שכב פעם אחת לפני שנתים או שלוש וזהו) אנחנו בני 18 וחצי ולא כ"כ מנוסים . החלטנו לשכב ובמשחק המקדים הכל תמיד הולך מעולה ..עומד לו בטירוף...אבל תמיד שאני שמה לו את הקונדום הזיקפה שלו תמיד נעלמת ואי אפשר לשכב ..אפילו לפני החדירה . וזה מתסכל נורא (זה קרה פעמים) .. יכול להיות הוא לא נמשך אלי? אני תמיד אוכלת את עצמי בסרטים ...ולא מבינה למה זה ככה . דיברתי איתו על זה, והוא אמר לי שהוא שם את הקונדם הוא לא מרגיש את הגירוי ולא מרגיש מגורה והכל תמיד יורד . יש משהו מסוים שאנחנו צריכים לעשות ? הוא טוען שצריך לנסות ולא לקחת את זה כ"כ קשה , ולנסות כמה פעמים ...אבל לפעמים זה כ"כ מתסכל שזה יקרה שוב , שיורד החשק מלנסות . אשמח עם תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבאס

הוספת תגובה

• אילנה שלום,

יפעת מקלר
    12/08/2008

החבר שלך למעשה נתן לך את התשובה- זה לא קשור בך ולא קשור באי משיכה שלו אליך! יש גברים שמאבדים את הזיקפה כשהם מנסים לשים קונדום, בדיוק מהסיבה שהחבר שלך אמר- כל התהליך גורם להם לצאת מהגרוי ואז הזיקפה יורדת. כמו שהוא הציע, אפשר לנסות כמה פעמים עד שזה יסתדר, ובלי לחץ, כי הלחץ מוציא מהגירוי.
    בלי כל קשר- אני מציעה שתשתמשי בגלולות למניעת הריון. זה גם בטוח הרבה יותר וגם יפתור לכם את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילנה שלום

מירב שרון
    12/08/2008

המלצה - אם תקבלו החלטה להשתמש רק בגלולות מבלי להשתמש גם בקונדום, מומלץ שבן הזוג שלך יעבור לפניכן בדיקת איידס, כי לדברייך הוא כן התנסה בסקס גם אם זה היה באופן חד פעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו