שאלה דחופה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה..
    אנונימית..
    14/08/2008

שלום, יש לי חבר כמעט חודש, ולפני כמה ימים הוא ירד לי... הוא הראשון שעשה את זה, אבל אני לא חושבת שאני יודעת אם גמרתי או לא... הרגשתי בתוכי שמשהו רוצה לצאת,אבל לא יוצא...כמו התכווצות קטנה כזאת.. מה זה אומר? גמרתי או לא ? תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה..

הוספת תגובה

• לא,היית בדרך לאורגזמה אבל אם לא יצא

אני
    15/08/2008

הנוזל כניראה שלא גמרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגמור זה אורגזמה אז..

noam@
    15/08/2008

אם הרגשת אורגזמה [כשמרגישים אותה יודעים שזאת אורגזמה], אז גמרת . לחלק מהנשים גם נשפך מאיבר המין גם נוזל כשהן גומרות, ולחלק גדול לא ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונה שלום

מירב שרון
    16/08/2008

מאוד יתכן שכן חווית אורגזמה. החוויה משתנה מאשה לאשה. העוצמות משתנות מאורגזמה אחת לאורגזמה שנייה, אבל זאת הייתה חוויה ראשונה בשבילך ולכן אין לך למה להשוות. אני מציעה לך להתחבר לגוף שלך ולמיניות שבך על ידי אוננות - אפשר לרכוש את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך, שיכול מאוד לעזור לך בתהליך. כשתגיעי למצב שאת בשליטה ובמודעות לגבי איך להביא את עצמך לסיפוק גם תוכלי לכוון את החבר שלך ברגע האמת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו