שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שואל
    15/08/2008

שלום, אני וחברתי החלטנו לקיים יחסי מין, שנינו אנשים מאוד פתוחים בנושאים אלו ודיברנו רבות על הנושא אך בכול זאת נשארה שאלה גדולה: שנינו יודעים שאנו רוצים לקיים יחסי מין ובטוחים בכך ויודעים שהשני רוצה אך עם זאת אנו רוצים כי כאשר וזה יקרה זה יהיה בספונטניות (ולא החלטה של לדוגמה: "בוא נעשה את זה מחר בערב") ברור לשנינו כאנשים פתוחים ואחראים כי יחסים אלו יהיו יחסים בטוחים! בשיחתנו על נושא הבטיחות נתקלנו בנושא לא פתור: אני אמרתי לה כי אני מעדיף שנקיים את היחסים עם קונדום ועם גלולות ואילו היא אמרה שהיא רוצה שלפחות בפעם הראשונה (שכמו שהזכרתי אנו רוצים אותה ספונטנית!) נשתמש אך ורק בקונדום וזאת בגלל שברגע שלוקחים גלולות גם אם לא מקיימים יחסי מין ישר אחרי לקיחת הגלולות זה הורס משהו בספונטניות, בגלל כול התהליך של הגעה לגינקולוג לקיחת המרשם ואז קניית הגלולות ולקיחתן יש בזה משהו כבר לא ספונטני וגם בגלל שהיא מעדיפה ללכת לקחת גלולות אחרי שכבר עשינו בפעם הראשונה וברור לנו כי אנחנו נכנסים לתוך מערכת יחסי מין ולא לפניה בשביל לא להכניס סתם הורמונים לגוף וגם בשביל לא להתכונן למשהו שעדיין לא קרה . חשוב לי להגיד כי אני מסכים ומבין את חשיבתה וכוונותיה ותומך בה ואפילו מעדיף את גישתה אבל רק הפחד מן ההריון לא צפוי ולא רצוי! מפחיד אותי וגורם לי לרצות להשתמש בדאבל אמצעי הגנה (קונדום+גלולה) - חשוב להבהיר שגם במקרה הכי ספונטני בעולם אני יחזיק קונדומים ונשתמש בהם ! שאלתי היא : מה אתם אומרים להתעקש על גלולות+קונדום או להתפשר על קונדום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• אני אומר ש..

noam@
    15/08/2008

תראה, זה מסובך . לך יש את הצד של הביטחון, היא יותר בכיוון של ספונטניות . כל עוד הקונדום תקין, מבחינת תאריך פג תקופה וגודל, אז זה בסדר .. רק צריך להקפיד שהוא לא יחליק בזמן הגמירה כי אז הרי נשפך הנוזל החוצה . אתה נשמע ילד מאוד תרבותי ואני בטוח שאפשר לסמוך עלייך שתעשה את הבחירה הנכונה!אם תקחו גם גלולות לפני,זה יהרוס קצת את חווית הספונטניות..אבל בכך שדיברתם על זה כבר הרסתם את הספונטניות, אתה לא חושב? בכל מקרה, לכו רק על קונדום..פעמים הבאות תקחו גלולות, העיקר שתרגישו הכי נוח והכי מוכנים לזה בגיל שכזה !! המון הצלחה וכיף ואני בטוח שתפתרו את זה בלי שום בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשואל שלום

מירב שרון
    16/08/2008

משאלותייך ניכר שאתה מאוד אחראי, ובהחלט צריך לקחת אחריות כאשר מחליטים לקיים יחסי מין. אפשר להבין את הרצון לספונטניות מצידה אבל זה לא סותר כי דווקא כאשר היא תהיה עם גלולות, מוגנת לגמרי, אז יש הרבה יותר מקום לספונטניות. אם כבר, אפשר ששניכם תלכו לעשות בדיקת איידס מלפניכן, ואז אפשר יהיה שלא תצטרכו לעשות שימוש בקונדום, ואז לא צריך לעצור באמצע סקס כדי לשים קונדום, מה שאולי יכול להשפיע על ספונטניות. אם היא לא תשתמש בגלולות, יש סיכון לפנצ'ר כי קונדום יכול גם להיקרע. ואם אתה תהיה עסוק בלחץ סביב זה (מה שלגמרי לגיטימי) אז גם זה יפגע בספונטניות. אם חברה שלך מוכנה לסקס היא צריכה גם להיות מוכנה לקחת אחריות על הגוף שלה כולל לקיחת גלולות. יש מבחר של אפשרויות והיא יכולה לבקש גלולות במינון הורמונלי נמוך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות לגבי...

שואל
    17/08/2008

אני כבן 16 וחצי בדיקת איידס??? הוועד למלחמה באיידס הוא היחיד בארץ שעושה בדיקות חשאיות, ולא שמעתי על הרבה אנשים בגיל שלנו שהולכים לשם. (אני חושב שהבנת ששנינו עושים יחסי מין מלאים פעם ראשונה אחד עם השני - לא היו לנו יחסים קודמים עם אנשים אחרים אז אני לא ממש מוטרד מאיידס אלא עם כן יש מקרות אחרים מהם אנחנו יכולים לקבל איידס?) האם כאשר קונדם נקרע רואים את זה או שזה יכול להיות קרע קטן ולא נראה כול כך ואז אפשר לפספס את זה ? כי אם תמיד רואים שהוא נקרע אז זה לא בעיה היא תוכל לקחת פוסטינור 2 - בהנחה שנקונדום יעיל כמו שהוא אמור להיות אז לא אמורים להיות אחוזים גבוהים לכך... איזה חברה של קונדומים היא הטובה ביותר מבחינת בטיחות נגד קריעה? בתודה השואל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזיין!!!!

חסוי
    18/08/2008

רק קונדום, אם היא תתעקש על קונדום ואתה על שניהם יכולה להיות מריבה ואז לא תוכל לזיין אותה בכלל שזה יהיה הדבר הכי מבאס בעולם!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו