טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם גילוח שיער באיזור לא הכל הפין יכול לגרום לכך שאני יהיה הומו?
לא ירדתי מהפסים פשוט זה מה שאני מרגיש היום אחרי הרבה זמן שאני מגלח לפעמים שאני רוצה אחרי שאני מאונן גם קצט שכל הזמן הרגשתי ואהבתי בנות אז פתאום אתמול גם תמונות של בנות ונשים לא עושים לי את זה וגברים יותר.
זה מאוד מוזר ואני מקווה שזה יעבור לי.. אני לא יכול להיות הומו פתאום ככה אחרי הרבה זמן שאהבתי בנות?!! (16.5)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה לא יכול פתאם להעשות הומו..זה או שנולנדת ככה או שקרה לך משו בילדות שגרם לך (לא נשמע טוב אבל בכל זאת..)..
זה שאתה מגלח לא אומר שום מדבר..פשוט תמשיך לראות פורנו של בנות וזהו אל תיכנס להומואים !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין קשר בין גילוח באזור הפין לבין נטייה מינית כזאת או אחרת. אתה בגיל ההתבגרות, בתהליך של גיבוש הזהות כולל זהות מינית ולכן יש לגיטימציה לחיפוש העצמי כולל בתחום המיני.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד