בבקשה בבקשה תעזרו לי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה בבקשה תעזרו לי..
    אלינה
    17/08/2008

שלום אני אלינה אני בת 15 הגובה שלי הוא 161 והמישקל שלי הוא 50. בשבוע האחרון אני כימעט ולא אוכלת ביכלל. אני שוכבת עם חבר שלי ותמיד אנחנו מישתמשים בקונדום. המחזור שלי ניגמר לי לפני שבועים ואתמול הוא התחיל שוב לא נתתי לזה חשיבות גדולה מידי עד שהיום בבוקר שמתי לב למשהו ממש מוזר המחזור שלי בצבע חום בהיר הוא בכלל לא נירא כמו מחזור ולא מריח כמו מחזור אני ממש לחוצה ולא יודעת מה לעשות!! זה מסוכן? זה מחזור? מה זה בכלל ולמה זה ככה?? סליחה על החפירה בבקשה תעזרו לי..אלינה 3>

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה בבקשה תעזרו לי..

הוספת תגובה

• קרה עוד משהו

אלינה
    18/08/2008

מאתמול לא היה לי זרמים בכלל יש לי בפד כמה טיפות מהדבר החום הזה וזהו אני רוצה לצין שאתמול היתה לי זרימה דיי חזקה אבל רק פעם אחת.. מה זה?? למה זה ככה?? בבקשה תענו לי זה מסוכן?? מה יש לי?? יכול להיות שזאת הפלה טיבעית או משהו? אני ממש לחוצה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלינה שלום

מירב שרון
    19/08/2008

אם זאת הפעם הראשונה שזה קורה לך, וזה לא משהו שקורה לך בדר"כ אז קרוב לוודאי שאין לך ממה לדאוג. מאחר ואין אפשרות לאבחן באופן וירטואלי אני הייתי ממליצה לך, גם כי את כבר פעילה מינית, ורצוי לבקש גלולות, וגם למען הסר חשש מהדימום הלא סדיר, כדאי לך להגיע לבדיקה גינקולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    18/08/2008

אני מציעה לך להגיע לרופא/ת נשים לצורך בירור גינקולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל רגע עוד משהו ממש חשוב

אלינה
    19/08/2008

אבל רגע את יכולה אולי בבקשה להגיד לי מה זה יכול להיות כי זה דיי מלחיץ אותי ואני אוכל סרטים כמו משוגעת פשוט תגידי לי ממה זה יכול להיות ועם זה מסוכן זה הכל !! בבקשה זה חשוב לי!! אני ממש ממש ממש הודה לכם על התשובה זה ממש חשוב לי!! סליחה על החפירה וכל זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו