איך באמת אני יכול לדעת אם אני נמשך לגברים או נשים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך באמת אני יכול לדעת אם אני נמשך לגברים או נשים?
    .
    17/08/2008

אני בן 17 ובעיה מטרידה אותי עד שאני לא מצליח לישון.

מילדותי אני מרגיש מיכה לגברים רף פעם לא ניסיתי אני נרתע מזה היתי בסיטוטציות מיניות עם אישה לא חדירות אבל היו דברים. ועמד לי עכשיו אני רואה את עצמי אחד כשמשקר כל החים ולא יחשוף את זה בחיים לא להורים לא לאנישם לא לאף אחד וגם לא יהיה עם גבר.
    למרות כל הפנטזיות שלי.
    אני מודה שההתנהגות שלי קצת נשית ואני פגיע מאוד.

דיברתי עם גבר בטלפון שיחה ראשונה אמיתי אחד לאחד.
    והוא אמר לי שאם לא ניסיתי אי אפשר לדעת ויש לו עם זה ניסיון
    .איך באמת אנייכול לדעת אם אני נמשך לגברים או נשים?
    והאם כולם עוברים את התהליך הזה?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אתה בגיל ההתבגרות !

noam@
    18/08/2008

זה בסדר שככה אתה מתלבט ! תראה, אפחד לא יכול לומר לך הומו או לא.. אתה נמשך לגברים או לא? מה יותר מפתה אותך באתרי פורנו..סרטוני נשים או גברים ! אני אומר.ץ כשתהיה יותר מבוגר מ17 תתנסה . תהיה ליד גבר במצב אינטימי,אנלא מדבר איתך על יחסי מין רק מצב אינטימי, תראה לאן זה יתפתח אם אתה נמשך או לא. אם אתה כן הומו, אל תפחד לספר לאנשים ואל תתבייש בזה ! יש מליונים בעולם שהם הומואים!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומו!!!!!

חסוי
    18/08/2008

אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נחמד

אלינה
    18/08/2008

חסוי זה ממש לא נחמד מיצדך אפילו עם נגיד הוא הומו לא עושים דברים כאלה זה יכול נורא ליבגוע! להיות הומו זה הדבר הכי מגניב בעולם אני תמיד חלמתי על ידיד הומו בהם אפשר הכי הרבה ליבטוח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יודעים שמשעמם לך

noam@
    18/08/2008

ממש רואים שמשעמם לך ושאתה חושב שאתה יכול לרדת על אנשים שהם לא במצב הכי טוב בעולם . אני בטוח שאתה לא חיית מין לא מהעולם הזה אז תשתוק ותמשיך לחיות באקווריום שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו