מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהקובי18/08/2008
שלום קוראים לי קובי ואני עוד מעט בן 14. כבר שנה וקצת שיש נושא שמטריד אותי מאוד והוא האם אני הומו? לפני כחודש בתחילת החופש ראיתי עם חברי סרט ואני וחברה שלי התמזמנו הלכנו לשרותים וקיימנו יחסי מים אך ממש ללא חדירות (הכל בטוח) כשאני מאונן אני מדמיין את הילדה הזאת ואני אף חולם עליה ועוד על כמה נשים אחרות אבל למרות כל הדברים האלה יש כמה דברים שמעוררים את דאגתי והם: נגיד ואני רואה סרט עם חברים ויש אישה שהיא ממש יפה ברוב המיקרם אני לא נמשך אליה... ונגיד יש לילות שאני חולם חלומות על גברים ודבר אחרון אני ילד נורא רגיש אני לא כמו רוב הילדים בגילי שמה שמעניין אותם זה סקס סקס וסקס אני מאוד אשמח אם תעזרו לי הדבר הזה מטריד אותי כבר זמן רב ואני מקווה שאני לא נחשב להומו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקובי שלום
אלינה18/08/2008קובי תירא אתה צינת שאתה מאוד אוהב את חברה שלך ונימשך אליה ומיקים איתה יחסי מין זה שאתה לא נימשך לאישה היפה מהסרט זה רק מראה שאתה כנירא מסופק מחברה שלך ואוהב אותה.. עכשיו מיצד שני אתה אומר שאתה נימשך לגברים אתה חולם אליהם ושטויות כאלה תירא זה לא אומר שאתה הומו אוקיי אתה ילד ב 13 ואתה מחפש את עצמך שזה בסדר גמור אתה יכול לאהוב גם נשים וגם גברים זה לא בושה וגם להיות הומו זה לא בושה ביכלל עם החברים שלך הם חברים אמיתים אז אין לך מה לפחד מהתגובה שלהם ושים זין על כל העולם זה הכי חשוב..עכשיו עם אתה עדין רוצה לדעת עם אתה הומו או לא תישאל את עצמך עם היתי מוכן לימצוץ לגבר או לקים איתו יחסי מין עם כן את אתה לא בהחרך הומו ועם לא אז זה רק פנטזיות שלך ולפנטז מותר לכולם..אהה בקשר לזה שאתה רגיש אתה צריך להיות גאה בזה אמן כל הגברים היו כמוך ולא רק סקס בראש...שיהיה לך בהצלחה =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שנייה ותודה רבה לאלינה
קובי18/08/2008תודה רבה על התשבוה ועל איך אני יוכל להיות בטוח שאני לא הומו כי אני כבר כמה וכמה פעמים התכתבתי בפורום הזה על הנושא הזה אבל אני עדיין לא בוטח בעצמי שאני לא כזה... האם זה עניין של גיל וזה יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי זאת שוב אלינה תקשיב
אלינה18/08/2008יכול להיות מצב שאתה הומו ואתה לא רוצה להיות הומו ביגלל שאתה מפחד מה הסביבה שלך תגיד על זה ויכול להיות שאתה ביכלל לא הומו ואתה סתם אוכל סרטים.. עכשיו עם אתה הומו אתה מיתביש בזה אז אני יגיד לך ככה שים זין על כל העולם ותהיה מה שאתה ותעשה מה שטוב לך כי עם כל החיים תהיה מה שהסביבה רוצה שתהיה אז אתה לא תהיה מאושר ועם תהיה מה שאתה רוצה להיות ותיזרוק זין אז גם תהיה מאושר וגם יקבלו אותך בסופו של דבר ומי שלא יקבל אותך שיחזור לחור שהוא יצא ממנו.. ועם אתה לא הומו אז זה סתם בראש שלך וזה יעבור עם הגיל חוץ מיזה אפשר גם לאהוב נשים וגם לאהוב גברים ולהנות מ2 העולמות החיים קצרים קובי תנצל אותם ושוב אני אומרת לך כדי להיות בטוח תישאל את עצמך ותחשוב על זה טוב עם הית רוצה לקים יחסים עם גבר תדמין את זה בראש תישכח רגע מהעולם החיצוני וככה תענה לעצמךעל כל השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיב..
noam@18/08/2008אתה בגיל ההתבגרות . בן 14 זה עוד קטן . אתה מחפש עכשיו את הזהות המינית שלך.. אל תהיה מודאג מזה שאתה הומו . דבר ראשון גם אם כן זה לא נורא בכלל..דבר שני תחכה עוד כמה שנים..עובדה שעכשיו אתה נמשך מאוד לחברה שלך.. אז הכל בסדר :) אל תדאג הכל יסתדר בסוף !! חכה עוד כמה שנים טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון18/08/2008כפי שכבר נאמר לך כאן ע"י חברייך לפורום, אתה בגיל ההתבגרות, בגיל של בניית הזהות האישית והמינית ויש לך את כל הלגיטימציה שבעולם, לחפש את עצמך, לחוות בלבול בזהות המינית וכד'. זה טבעי, הכול בסדר אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקראה מה שכתוב בהודעה
אופק22/08/2008שלום קובי אני גם במצבך רק שלי אין חברה אני מסתכל על בנים חופשי פשוט תיכנס לאתר פורנו תסתכל על סרטון נשים ועל סרטון גברים ותראה למה אתה נימשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)