לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

19/08/2008

שלום, אני וחבר שלי כבר שנה וחודש ביחד ויחסי המין שלנו מצויינים.הוא בן 20 ואני בת 16. והוא עשה בדיקות ואין לן כלום הוא נקי טפו טפו טפו.והוא הראשון שלי. רציתי לשאול האם יש מצב של התפתחות מחלה אצל אחד מאיתנו ?כי אננחנו משתמשים בלי קונדום כבר חודשיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    19/08/2008

אני מקווה שזה אומר שאת על גלולות, כי אינכם משתמשים בקונדום. קרוב לוודאי שאם הוא בדק את עצמו ומצא שהכול תקין, והוא הראשון שלך, אין ממה לחשוש לגבי מחלות מין, אך כן צריך להשתמש באמצעי מניעה כלשהו אחרת יש סיכון להריון לא רצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה..

noam@
    19/08/2008

אם אתם משתמשים בגלולות-אז זה מונע הריון . לא מחלות מין.. כל עוד הוא נבדק וראו שהכל בסדר אז הכל טוב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אצל מי שלא נבדק זה בטוח

ג
    20/08/2008

לא כל אחד נושא מחלות מין איתו לרוב עושים בדיקות כאלה עקב חשש מסוים (מינימום זה תקופה ארוכה של סקס לא מוגן אם הרבה אנשים שונים שמאמצים סגנון חיים דומה...)בכל מיקרא החשש שלך ממחלות מין קצת מוגזם טוב שאת הולכת על בטוח אבל לא טוב להגזים בשום דבר,אין חשש למחלות מין אין שום בעיה שתמשיכו אם הגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו