משהו מוזר מפיתמה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר מפיתמה...
    יוני <בן>
    22/08/2008

שלום... אני בן 15 יש לי גולה בפיתמה כבר כמה זמן, ולפני כמה ימים סמתי לב שהיא ממש גדלה לי. (הרבה יותר ממקודם) וזה קרה באילת.... אז אולי הגיוני שזה בגלל המים המלולחים או משהו ?? ופיתאום יוצא לי מין נוזל דביק כזה מהפיטמה.. כן הפיתמה ממש גדולה .... ויש לי את הגולה רק בפיתמה השמלית. תודה מראש למי שעונה שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר מפיתמה...

הוספת תגובה

• ליוני שלום

מירב שרון
    23/08/2008

אני ממליצה לך להגיע להיבדק אצל רופא/ת משפחה על מנת לבקש חוו"ד רפואית. לא ניתן לאבחן במה מדובר באופן וירטואלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קורה הרבה

חסוי
    14/11/2008

גם לי ולכל מי שאני מכיר היה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה שזה קורה הרבה זה לא אומר

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/11/2008

שאין צורך בפנייה לרופא. יתכן וזה חלק נורמטיבי מגיל ההתבגרות וזה טבעי, אבל בדיקה ובירור לא יזיקו!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו