טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, ד"ר.
רציתי לשואל אותך מספר שאלות.
1)אני בן 14 וקצת ויש לי שערות בכמויות באיבר המין שלי רצתי שתגיד לי אם זה בסדר? ואם לא אז בבקשה תגיד לי מה לעשות.
2)האם זה סביר שיש לי איבר בגודל 14 ס"מ בגיל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלה בערך השאלות היכ פופולריות פה בפורום..
1.כן זה בסדר גמוור ..גם כשאני הייתי בן 13 היו לי הרבה שיערות..
2.כן,זה בערך ההמוצע..יודע מה?אפילו קצת יותר גדול מהממוצע!
תשמח,זה אומר שאתה מפותח וזה בסדר גמווור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה רוצה בזה כבעיה !? אתה מפותח זה בסדר ותקין לגמריי !
אולי זה נראה לך חריז כי אתה כולה בן 13, אבל זה בסדר;-)
תראה אם אתה חושב שזה מגעיל, אולי שנה הבאה תגלח..יש המון שמגלחים..אני לא ממליץ לך על זה כי אתה רק ילד, אבל בכל זאת אם אתה כלכך נגעל זה בסדר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד