גירוי עם הזמן??????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי עם הזמן??????
    חסוי
    24/08/2008

שלום אני ילד בן 13 ואני מאונן וכל זה אבל לפעמים אני רואה סרטונים ממש מגעילים כאילו כוס שנפתח זה פשוט מגעיל אוותי ורק נוח לי עם ציצים למרות שגם אין לי בעיה לראות מישהו מזיין מישהי בכום או בתחת עדיין זה מגעיל לראות מישהו מלקק את הביפנוכו של הכוס. השאלה שלי היא אם אני גם אתגרה מהכום במשך הזמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי עם הזמן??????

הוספת תגובה

• לך תדע

noam@
    24/08/2008

אנחנו לא יכולים לומר לך אם תאהב או לא..כל אחד והטעם שלו ! אם אתה לא רוצה ללקק את הכוס של חברה שלך אז אל תעשה את זה..מי מכריח אותך? אני חושב דווקא שעם הזמן אתה תתבגר קצת ואולי לא תהיה לך בעיה עם זה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אותי זה מגעיל קצת אבל אין מה

(~_~)
    24/08/2008

לעשות אתה תיצתרך לרדת לחברה שלך בסופו של דבר קצת תלקק בדגדגן תכניס קצת אצבעות ולשון בלי להיסתכל יותר מידי היא תגמור וזהו זה עובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    25/08/2008

אתה רק בתחילת גיל ההתבגרות. תןלעצמך עוד כמה שנים על מנת לגבש לעצמך את המיניות שלך ואז תראה איך את המרגיש עם הגוף של האשה ואיברי המין שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו