מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב....24/08/2008
יש לי שאלה: מימה מגיע הפטריה הוינגלית או איך שלא קוראים לה,איך היא נוצרת,האם זה בא מקיום יחסי מין או מה?זה יעני גרגרים לבנים וגירוד....ואיך אני ניפטרת מזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/08/2008למדי מהאינטרנט על פטריה וגינלית. את צריכה להגיע לרופאת נשים לצורך אבחון וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו
....26/08/2008האם זה יפריע לקיום יחסי מין?האם חבר שלי ישים לב לזה?או האם אני צריכה לספר לו על כך? כי אני נורא מתביישת לספר לו,או לאמא שליי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובות לשאלות
מירב שרון26/08/2008ככלל פטרייה בנרתיק (קנדידה) אינה מועברת במגע מיני. לעיתים רחוקות מאד, כאשר עומס הפטרייה גבוה מאוד, וכאשר יש תנאים מיוחדים - עשוי הפין להידבק בפטרייה ואז יהיו תסמינים דמויי "שפשפת". אין כל מניעה לקיים יחסי מין מכל סוג שהוא, ואין מניעה מקיום יחסי מין לא מוגנים כשהאישה סובלת מפטרייה בנרתיק. חשוב למען עצמך שתטפלי בזה ולא תמשיכי לסבול מזה. חשוב שתהיה פתיחות ביניכם ושכן תוכלי לשתף אותו בנדון, מגיע לו לדעת. ע"מ להגיע לרופאת נשים את לא צריכה לשתף את אמא אם אינך מרגישה עם זה בנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
....30/08/2008אוקיי הבנתי,יש עוד משו שרציתי לדעת עליו. הרי יש לי עכשיו את הפטריה ושכבתי עם חבר שליי היום אחרי שבועיים שלא,וכאב לי,שרף לי,האם זה נובע מהפטריה? או שזאת בעיה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
מירב שרון30/08/2008קרוב לוודאי שזה נובע מהפטריה, והנה לך מספיק סיבות למה כדאי לך להגיע להיבדק אצל רופא/ה נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)