קרום בתולין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין
    קארינה
    25/08/2008

שלום רציתי לדעת מש'ו שאני כבר הרבה זמן דואגת ואני מקווה שתוכלי לענות לי כמה שיותר מהר
    אני זוכרת שההיתי קטנה ההיתי מגרדת עם טוש בפתח של הנרתיק לא בתוך החור בפתח יש מצב שהקרום נקרע לי? כי לא היה שום דימום שפצעתי את הנרתיק אפילו לא טיפה זה היה שההיתי קטנה אבל יש מצב שניקרע? כי אני לא רואה שמ'ו קרוע הקרום לבן? אין לי מעל החור לבן
    יש לי קרום מהשסוג הזה לפי מה שראיתי

כי אצלי שאני מסתכלת אני רואה חור של הנרתיק ומעל החור ומתחתו בשר כמו בתמונה ששלחתי בצבא חום ורוד אז יש לי קרום? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרום בתולין

הוספת תגובה

• לא כל כך הבנתי אבל..

noam@
    25/08/2008

אינמצב שבעולם שאם גירדת למעלה קרה משהו . הקרום נמצא בערך 7 ס"מ לעומק . אם יש כאלה שגם כשמגיעים רחוק יותר לא נקרע, אז אצלך כן בגלל שגירדת למטה ? לא הבנתי את החלק השני של הבשר או משו , בכל מקרה לא נקרע..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שכבר עניתי לך לשאלה הזו

מירב שרון
    25/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו