מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא עזרו לי!!!!!!!!מישהי25/08/2008
היי... אני כבת 19, עדיין בתולה. יש לי חבר קבוע. יש לי שאלה שמטרידה אותי... אתאר את המקרה: שנינו היינו לבושים בתחתונים. הוא התחכך בי וגמר באופן מלא. יש לציין שהחיכוך היה עוצמתי וגרם לי לכאב באיזור... האם יש מצב שהנוזל שלו הצליח לחדור לי לתחתונים... ולגרום להיריון? (הרגשתי רטיבות פנימית וחיצונית בתחתונים שלי...) במאמר מוסגר, אציין שאני נוטלת גלולות למניעת היריון על מנת לסדר את המחזור החודשי. המקרה הזה קרה בדיוק כמה ימים לאחר סיום החפיסה של 21 כדורים, לפני הופעת מחזור. לא קיבלתי עדיין...האם יש קשר??? תודה מראש על תגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/08/2008קרוב לוודאי שאם שניכם הייתם עם תחתונים, אין הרבה סיכוי לפנצ'ר. אם התחתונים שלך היו רטובים מבפנים זה אומר שאולי הייתה לך רטיבות בנרתיק בגלל עוררות מינית, ואם התחתונים היו רטובים מבחוץ, זה מאוד יתכן שזה מנוזל הזרע. תוסיפי על זה שאת כבר 21 ימים עם גלולות, די בטוח שאין סיבה לדאגה. תמשיכי עם הגלולות כרגיל. את בעצמך ציינת שיש לך מחזור לא סדיר ולכן בגלל זה התחלת לקחת גלולות. אם יש לך ספקות, תקני לעצמך ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי, אבל שוב הסבירות מאוד נמוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירבי...
מישהי25/08/2008אני מודה לך על תגובתך. היא באמת הייתה נחוצה לשקט הנפשי שלי.. ובכל זאת, ארשה לעצמי להציק פעם נוספת ולשאול... דיי ברור לי שהנוזל החיצוני היה נוזל הזרע.. אך האם אין מצב שהוא כביכול הצליח לחדור פנימה? האם יש לסמוך על התחתונים ולהאמין שהם אטומים מספיק כדי למנוע מחיכוך רב להשפיע על כניסתו של הזרע לתוכי? כמו כן, בעניין הגלולות... אשמח לדעת: האם בתקופת ההפסקה של נטילת הגלולות (במשך 21 יום), אפשר לקיים יחסי מין ללא חשש גם אם לא קיבלתי מחזור כצפוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס
אלונה26/08/2008תעשי סקס וזהו, אל תחשבי על כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)