קרום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום
    קארינה
    25/08/2008

יש לי קרום מהסוג see hymen קרום טבעתי קרום בתולין טבעתי (Annular Hymen) שמכתר את כל פתח הנרתיק, עם חלל פתוח במרכזו ומה זה אומר? שהקרום שלי מסביב לחור של הפתח של הנרתיק? ועם מישהי מאוננת עם טוש נגיד אבל לא עמוק עמוק ולא בכוח אבל איכשהו מאוננת יש מצב שניקרע? כי לא היה לי דם אפילו לא טיפה דם אני יודעת שיש כאלה שלא יורד להם דם אבל אני לא רואה שהחרו שלי גדול מהרגיל או שיש בו פצע או מש'ו יכול להיות אבל שניקרע? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרום

הוספת תגובה

• לקארינה שלום

מירב שרון
    25/08/2008

אני מבינה משאלותייך שזה משהו שמעסיק אותך. השאלה היא למה? קרום הבתולין יכול להיקרע מכל מיני סיבות, טמפון, פעילות פיזית וכד'. כפי שאת ציינת גם לא תמיד יש דימום. למה זה כ"כ חשוב לך לדעת אם הוא נקרע או לא? הרי ברור שכל עוד לא קיימת יחסי מין, את בתולה באם הקרום נקרע או לא נקרע מבחינה טכנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ...

קארינה
    26/08/2008

כי אני רק רוצה לדעם כי זה ממ שחשוב לי לדעת אני רוצה שיהיה לי קרום בתולין מה זה קרום טבעתי שמכתר את כל פתח הנרתיק? שהקרום נימצא מסביב לנרתיק? כי יש לי מסביב לחור של הנרתיק יש לי בשר חום ורוד כזה וליד החור יש לי מש'ו בצבע שקוף שנימתח ועוד שאלה עם מישהי מאוננת איפה שיער הערווה יכול להיקרע הקרום? הקרום חייב להיות מעל כל החור או בכלל בחור? או שהוא יכול להיות גם מסביב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו