מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדום.שואל26/08/2008
שלום, אני וחברה שלי עומדים לקיים יחסי מין בפעם הראשונה. בחרתי להשתמש בקונדום כאמצעי ההגנה . (מהריון לא ממחלות מין, שנינו לא בעלי נסיון מיני קודם ככה שזה לא מטריד אותי מחלות) קראתי רבות בפורום שלכם וראיתי כי אתם ממליצים להשתמש בגלולות כאמצעי יותר בטוח אבל השגתו ולקיחתו מבטלת את הכיף של הפעם הראשונה. ולכן החלטתי להשתמש רק בקונדום! אשמח אם תיתנו כמה טיפים על קונדום ... (לא רק על הלבשה שלו) - האם וכאשר נקרע הקונדום שמים לב או שזה יכול להיות חור קטן שלא נשים אליו לב? בתודה השואל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לשואל,
יפעת מקלר26/08/2008לא ברור לי מדוע לקיחת גלולות למניעת הריון מבטלת את הכף של הפעם הראשונה??? אגב, יש הרבה בחורות שלוקחות גלולות כדרך להסדרת המחזור החודשי או כטיפול בפצעי בגרות. יותר מזה, ההתכונננות לקראת הפעם הראשונה והאחריות שאתם מגלים, לא גורעת במאום, ומאפשרת לכם להיות ספונטיניים יותר, כי לא צריך להפסיק באמצע ולהלביש את הקונדום.
נחזור שוב ונדגיש- קונדום אינו אמצעי יעיל, הוא יכול ליפול, להקרע , ומבחינה זו אין לי איזה טיפ מזהיר לתת לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואל
noam@26/08/2008אין כל כך טיפים לתת לגבי קונדום..תשגיח שהוא לא נופל.. בקשר לחורים-אלה חורים שאפשר לראות.. יכולים להיות קטנים אבל גיכוללהיות מאוד נראם לעין.. למה לחשוש מזה שהקונדום ייקרע ? תקנה אחד טוב, שתוקפו בסדר וזהו ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורעת ועוד איך...
שואל26/08/2008גורעת מהנאה כי הפעם הראשונה היא פעם של מסתורין ושל החלטה ספונטנית ברגע שכבר היא התחילה לקנות גלולות זה הופך את זה לעניין של בשגרה ומבטל את הפעם הראשונה . כן דיברנו על זה כן החלטנו על יחסי מין מוגנים אבל להתכונן ולהתחיל לקחת ביום ספציפי בחודש -היום הראשון של המחזור מוריד מזה את כול הספונטניות. ואם הקונדום הוא כול כך לא בטוח כאמצעי להגנה מפני הריון אז כנראה שהוא כנראה גם לא בטוח מפני איידס ומחלות מין אחרות (אי-אפשר לטעון ביד אחת שזה חרא אמצעי הגנה מפני הריון ומצד שני להשקיע כול כך הרבה בפרסום להלבשת קונדום ושזה אחריות לשים קונדום מפני מחלות מין כי כמו שתאי הזרע יכולים להכניס להריון מישהי הם גם יכולים להדביק אותה ואותו במחלות מין) , וכן אני יודע את זה שבנות רבות לוקחות גלולות להסדרת מחזור וטיפול בפצעי בגרות אך חברתי אינה נכללת בקבוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)