מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו ליקארינה27/08/2008
אני רוצה לדעת עם הקרום שלי ניקרע כי אני פעם ההיתי דוחפת באמצע איבר מיני טוש אבל לא עמוק והשאלה שלי העם יש מצב שניקרע למרות שלא היה אפילו טיפה אחת של דם? העם רק למי שאין דם בכלל אבל בכלל אז אין לו קרום? שמעתי שהקרום הוא פיסת עור שמחסה את הנרתיק קצת אבל לא את כולו השאלה איפה היא מחסה למעלה בנרתיק או שזה יכול להיות גם בצד? כי שאני מסתכלת אצלי בד יש כמו מש'ו כזה גמיש שנימתח אבל הוא מחסה לי ממש טיפה טיפה קצת את הקצה של הנרתיק בצבע שקוף העם זה הקרום? והכוונה שלי לבשר זאת אומרת נכון יש חור של הנרתיק? אז מעל החור יש לי מין ריקמה כזאת מעל החור וגם מתחת לחור יש לי ריקמה מסביב לחור יש לי כמו ריקמה חומה מה זה? ואני פתחתי את השפתיים הפנימיות ויש לי בחור של הנרתיק מסביב ריקמה חומה רציתי לדעת מה זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שאלת את זה ?
noam@27/08/2008שאלת את זה איזה 5 פעמים ! וכבר ענו לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה
ליאן27/08/2008הקרום הוא כמה ס"מ בתוך הנרתיק וליקרוע אותו יכול רק איבר מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקארינה שלום
מירב שרון27/08/2008קרום הבתולים גמיש ואפשר להחדיר יותר מאצבע אחת ללא קריעה. גם החדרת טמפונים בדרך כלל לא פוגעת בקרום הבתולין.
כדי לדעת אם את בתולה/ולהכיר את קרום הבתולין של עצמך - פסקי את רגליך כשאת ללא תחתונים קחי מראה קטנה ושימי בין רגליך, פסקי את שפתי פתח הנרתיק שלך ומה שתראי הוא קרום הבתולין שלך המקיף את פתח הכניסה.
קרום הבתולים נעלם לגמרי רק לאחר שהאישה יולדת, כך שקיום יחסי מין יוצר קרע קטן בלבד בקרום הבתולין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי כנסי
קארינה29/08/2008אני עשיתי מה שאמרת כבר כמה פעמיים פתחתי את הרגליים והיסתכלי והכל ומה שאני רואה זה חור של הנרתיק ומעל החור ומתחתיו עור חום כזה זה הקרום? כי אני לא רואה מש'ו לבן שמכסה לי את הנרתיק אני רק רואה מש'ו חום כזה כמו בשר מתחת לנרתיק איפה שהחור לידו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו...
קארינה29/08/2008זאת אומרת התכוונתי שפתחתי את שפתי הנרתיק ראיתי בתוך הנרתיק עצמו כמו עור חום כזה בשר...מה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובות לשאלות
מירב שרון29/08/2008מאחר וזה כ"כ מעסיק אותך, ממליצה לך להגיע לרופאת נשים ולבקש ממנה בבדיקה שתראה אם עדיין יש קרום בתולין ותסביר לך איפה הוא נמצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקרום בתווך הנרתיק
noam@29/08/2008אם את רוהא משהו חום ל-י-ד הנרתיק זה לא הקרום ! מזה כל כךךך חשוב לך לדעת תעזבי כבר תא העניין הזה כבר השארת פה 20 הודעות עם אותה שאלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)