מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלה,מהורהרת01/09/2008
כבר כמה שנים אני מאוננת במקלחת עם זרם המיים על הדגדגן ומכוונת את הזרם לאופציה כזו שמזרימה חזק ונכנסים לי לשם המון מיים תוך כדי פנימה לתוך הגוף זה כמו שואב את המים.. כמה פעמים אחרי שעשיתי את זה כאבה לי הבטן נורא אח"כ כמו סכינים כזה. זה מסוכן שנכנסים פנימה מיים? אחרי זה הם יוצאים אבל מותר לעשות את זה או שזה פוגע במשהוא? תודה רבה זה מטריד אותי הרבה זמן אשמח לתשובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושב שלא אבל..
noam@02/09/2008נראה לי שזה לא מזיק, כי המון עושות את זה ומשום מה נכנסים לפחות קצת מים, אבל שהמומחים יענו בקשר לכאבים שהרגשת אחרי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עוני םי משום מה=(
מהורהרת02/09/2008אבל תודה נועם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמהרהרת שלום
מירב שרון03/09/2008אלא אם כן את מנסה להחדיר את הראש של המקלחת (הדוש)... אבל ממה שאת מתארת, אני מניחה שזה לא משהו שאת עושה.
הלחץ שמגיע בעקבות הזרם של מים מהמקלחת אינו כה חזק שיגרום נזק לאיבר המין. מים לא מזיקים. שימוש בזרם המים של המקלחת לצורך אוננות אינו מזיק. תקפידי להשתמש רק במים. סבון, קצף של אמבטיות וסבוני גוף למיניהם יכולים לגרות את אזור הגניטליה ואת שלפוחית השתן ולגרום לדלקת בדרכי השתן. אם סבון חודר דרך שלפוחית השתן, תזהיי את זה על ידי כך שזה ישרוף לך, האם זה יתכן שזה הכאב שאת מתארת?
אבל שוב אם את משתמשת אך ורק בזרם של המים, אז אין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מהורהרת03/09/2008ברור שאני לא מכניסה את הטוש לשם רק שהמון מיים חודרים פנימה לתוך הבטן תוך כדי מעשה ואני רק מפחדת שהם נכנסים לתוך הרחם או משו.. הכאבי בטן היו כמו הרגשת סכינים כאלה עמוק בבטן לא כאב של שורף מסבון. תודה רבה על התשובה=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)