מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהחמודיי05/09/2008
שלום לכולכם אני ממש רוצה לדעת מה עושים שמגיעים למצב שאתה וחברה שלך רוצים לעשות סקס איזה תנוחה בוחרים? איזה תנוחה בוחרים בפעם הראשונה ובבקשה אל תגידו לי סתםם תנוחה אני חייב לדעת איזה תנוחה הכי נפוצה בבקשה עזרו לי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס בפעם הראשונה
noam@05/09/2008אני חושב שהכי בטוח לפעמם ראשונה זאת התנוחה הנפוצה שבא האישה שוכבת רגיל ופותחת קצת רגליים, והבן שוכב מעליה (כמובן בתמיכת הידיים) ומדחיר לה את איבר המין לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בטוח בזה בדיוק??
SS05/09/2008לא ממליץ זאת לא תנוחה מי יודע מה עזוב אותך נפוץ לא נפוץ אף אחד לא ממש יודע על הסטטיסטיקה וזה גם לא ממש משנה,נימאס מהתנוחה מסיונרית קשה לאישה לגמור ככה ועדיף תנוחות אחרות לא צריך להישען כל הזמן על משהו שעשו ליפני מאה מאתיים שנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים אבל,
noam@05/09/2008מסכים שזה נפוץ ובאמת שכיח אבל לא נורא, הוא ביקש את התנוחה הכי נפוצה נכון ? אז עניתי לו על מה שהוא רצה.. לא חייבים להיות במשך כל הסקס באותה תנוחה, אפשר להחליף מידי פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב תנוחות שהאישה
ss05/09/2008למעלה! זה נהיה יותר ויותר שכיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחמודיי שלום
מירב שרון05/09/2008אולי הכי כדאי פשוט לשאול אותה איזה תנוחה היא מעדיפה לפעם הראשונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)