מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש יעוץנתי07/09/2008
שלום, ביום שבת (אתמול) ההורים שלי ישבו במטבח והיה לי גירוי יותר מתמיד. שיחקתי קצת עם הכרית וזה היה עוד יותר, החלטתי סתם ללכת לחדר לגעת לי בשביל הנאה. שמעתי צעדים ומיד שמתי בחזרה ת'תחתון אבא שלי ראה אותי שם את התחתון התחלתי להמציא שמאוד גירד לי מהיטושים וכל החירטוטים. אבא שלי בכלל לא קנה את זה ופשוט התחלתי לבכות ואמרתי שלא מאמינים לי. החלטתי שלא אחזור על זה בכלל, אני לא מבין גירוי עצמי כ''כ לא בסדר? בגילי זה מאוד טבעי ותמיד יש לי תחושה שזה משהו שאסור משהו לא בסדר אני יודע שאבא שלי גם הוא התעסק בגירוי עצמי וכל הגברים בישראל בגילי זה נורא ואסור? להמשיך זה בסדר? לא לנסות לגרום להנאה יותר? בבקשה תעזרו לי במיוחד מישהו מבוגר ומומכה אהה ואני בן 13 אפילו לא 13 וחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה !
noam@07/09/2008תראה, דבר ראשון בגיל 13 לא צריך להגזים לא כולם כבר משחקים עם עצמם . ההורים רוצים לחנך את הילדים שלהם שסקס ומיניות לא יהיו הדבר הכי חשוב בחיי הילד, וישפיעו על החיים שלך . בעייני ההורים, שהילדים שלהם מאוננים זה לא טבעי כל כך--למרות שגם ההורים עושים את זה. אני חושב שדבר ראשון כדי לא להקלע למצבים כאלה-אם יש לך מנעול בחדר-תנעל את החדר, ותמיד תהיה מוכן עם תירוץ נגיד איזה סתם וואלה או משהו במחשב-שההורה לא יחשוב.. כן הורים זה עם מוזר- בעינם זה לא טבעי ולא חינוכי שהילד שלהם 'ישחק עם עצמו'..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתי שלום
מירב שרון07/09/2008אוננות זה דבר לגמרי טבעי ולגיטימי לגילך. שתדע שגם עובר ברחם של אמו מאונן, בין אם זה זכר או נקבה, כלומר, אוננות זה טבעי ולגיטימי עוד מהרחם. המיניות שלנו מושפעת מהמסרים המיניים שעליהם אנו גדלים בבית, עם הורינו ומסרים מיניים שעליהם אנו גדלים בחברה, אם זה על יד החברים או מהטלויזיה וכד'. אני מניחה שאם מצאת את עצמך "מתגונן" מול אביך זה קשור גם לאיך שהוא נתן לך להרגיש. ואיך שהוא מרגיש עם הנושא של אוננות גם קשור לבית שבו הוא גדל ואיזה מסרים הוא קיבל בתור ילד לגבי הנדון. בקיצור, הכול בסדר איתך, תמשיך לאונן, תיהנה מגילוי המיניות שלך עם עצמך, רק תעשה את זה בפרטיות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)