שאלה קצרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצרה..
    אנונימית..
    07/09/2008

ערב טוב רציתי לדעת משהו.. לפני שגומרים אז רטובים למטה, נכון? מה שרציתי לדעת זה שאני לא ממש יודעת אם אני גומרת או לא.. אז רציתי לדעת מה זה אומר אם אחרי שחבר שלי הוציא את האצבעות ויבש לי שם למטה, זה אומר שגמרתי? אני מתכוונת שתמיד יש את "המשחק המקדים" ואני רטובה המון.. ואני חושבת ששאני גומרת כשהוא מכניס אצבעות, אבל בכל זאת רציתי לדעת מה זה אומר אם אחרי שהוא הוציא והכל וזה יבש- זה אומר שגמרתי או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצרה..

הוספת תגובה

• ליערה שלום

מירב שרון
    07/09/2008

חווית האורגזמה משתנה מאשה לאשה. בהחלט הגיוני שאת רטובה כשאת מגורה, זה רצוי במצב של עוררות מינית. אם את חושבת שאת גומרת כשהוא מכניס אצבעות ומאונן לך אז מאוד יתכן שזה נכון. זה שאת יבשה אח"כ זה לא מה שבהכרח מעיד על כך שהגעת לאורגזמה. אני ממליצה לך להתנסות באוננות עם עצמך על מנת שתהיי מודעת לעצמך ולאיך שאת מגיעה לאורגזמה. את יכולה להיעזר בספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך, אותו ניתן לרכוש בצומת ספרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו