בנות , מומחים ומומחות את עזרתכם(:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנות , מומחים ומומחות את עזרתכם(:
    שירה
    11/09/2008

אז יש לי חברה והוא בן 17 ואני 16. כבר שכבנו והוא גם יר לי ודחף לי אצבעות ולא גמרתי. זה מאוד מתסכל אותי ובמיוחד אותי. אני ממש נהנהת שהוא גומר אבל זה מאוד מבאס שאני לא. אני לא יודעת אם גמרתי קודם..אני לא חושבת. מה אני צריכה לעשות? אני מאוד נהנהת כשהוא יורד לי ודוחף לי אצבעות וגם מכמה תנוחות בסקס וכזה קורה פתאום שיורד לי כל החשק. יכול להיות שגמרתי? אולי בלי אורגזמה? אשמח אם תענו לי בהקדם . תודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין כזהדבר לגמור בלי אורגזמה..

noam@
    11/09/2008

בואי נגיד שלו לוקח 10 דקות לגמור, ולך לוקח 15 . אז מה,אם הוא יגמור אז תפסיקו ? לא..תמשיכו לקיים יחסים .. אולי תאונני ותראי כמה זמן לוקח לך להגיע לאורגזמה ואז תדעו להמשיך פעם הבאה.. אל תוותרו ! אין ממש טעם בסקס אם אין את ההנאה הסופית הזאת של האורגזמה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה שלום

מירב שרון
    11/09/2008

אפשר להבין את התסכול שלך. אני ממליצה לך להתחבר למיניות שלך דרך אוננות ולגלות עם עצמך איך את מגיעה לאורגזמה וכך תוכלי להנחות את החבר שלך לעזור לך להגיע לסיפוק במהלך קיום יחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו