מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיה....14/09/2008
יש לי בעיה...הבעיה היא שמאתמול בערב יוצא לי מן הפרשה בצבע אדמדם וזה נמשך עד היום..אבל היום כבר הצבע התחזק והוא ניהיה בערך חום כזה.. רציתי לשאול מזה יכול להיות...? ויש לי עוד שאלה..יש לי חבר כבר שנה וחודשיים אנחנו שוכבים כבר במשך שנה... ומאז לא הלכתי לגניקולוג להיבדק ביגלל שדיי התביישתי... השאלה היא האם אני צריכה ללכת להבדק ולמה? אני בחורה רצינית ואחראית...וגם החבר שלי כמוני.. תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה..
noam@14/09/2008אני לא יודע בקשר לשאלה הראשונה, אבל בקשר לשאלה השנייה לא כל עוד הכל בסדר אין שום בעיות אין צורך להיבדק אצל גניקולוג..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
....15/09/2008אני מחכה לתשובה אני קצת בלחץ.. ושחכתי גם לציין שנגמר לי המחזור לפני שבוע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון15/09/2008את ציינת שהמחזור שלך הסתיים בשבוע שעבר ועכשיו יש לך דימוש מתמשך מאתמול בערב שהולך ומתחזק. מאחר ולא ניתן לאבחן באופן וירטואלי, אני כן ממליצה לך להגיע לרופא נשים בהקדם לצורך אבחון, בייחוד אם הדימום ממשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
....16/09/2008זה לא בידיוק דימום..כשזה מגיע לתחתונית אז זה צבע חום כזה... מה לדעתך זה יכול להיות...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
מירב שרון16/09/2008הצבע של דם הופך לחום בתחתונית. אני לא רופאה ואין מקום לנסות לאבחן באופן וירטואלי. אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים לאבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)