מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נמשכת לבעליעילית17/09/2008
שלום. אני נשואה כ 3 שנים ויש לי ילד בן שנה וחצי,מיד אחרי החתונה הייתה לי ירידה בחשק המיני וזה החמיר עוד יותר עם ההיריון והלידה,יש חודשים שאני לא מקיימת יחסי מין ואם זה היה תלוי בי לא הייתי מקיימת בכלל.זה נורא מתסכל אותי ואת בעלי,אני מאוד אוהבת אותו וגם הוא אותי,בתק' שהיינו חברים נמשכתי אליו לצערי היום כבר לא.זה מגיע למצב שאני ממש נגעלת כשהוא נוגע בי. פרט חשוב נוסף-אף פעם לא גמרתי מיחסי מין אני אפילו לא יודעת איך ההרגשה.אולי לאור המצב אני מוצאת את עצמי מפנטזת על גברים אחרים לעתים אפילו שקלתי ורציתי לבגוד בבעלי רק כדי לראות אולי עם גבר אחר אני אוכל לגמור. זקוקה נואשות לעזרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה..
noam@17/09/2008תראי, דבר ראשון, זה באמת מתסכל שאת צריכה לשכב עם אותו גבר כל פעם וכל פעם . זה מוזר שאף פעם לא גמרת מיחסי מין איתו ! אולי אם תנסי תראי שזה יותר כיף? גם לך וגם לבעלך ! אין להסיק מסקנות אם עוד לא ניסית ! תנסי לגמור מיחסי מין עם בעלך, וכך אני חושב שלא ייקרה מצב שבו תרגישי לו נוח עם קיום יחסי מין עם האיש הכי קרוב אליי וללבך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעילית שלום
מירב שרון19/09/2008את כתבת את ההודעה שלך בפורום הלא נכון, מדובר בפורום של סקס נוער, יש פורום מקביל למבוגרים. בכל אופן, אתייחס לשאלתך, מאחר ואת מציינת שהייתה לך ירידה בחשק המיני מאז שהתחתנת עם בעלך, זה ברור שיש כאן מרכיב פסיכולוגי שקשור אלייך ולדינאמיקה הזוגית ביניכם. כמבון שהריון ולידה, שינויים הורמוניליים, וכד' גם משפיעים על החשק המיני. אני ממליצה לך להגיע עם בן הזוג שלך לטיפול מיני על מנת לאבחן ולטפל בבעיה. כל בעיה בתפקוד המיני הנה בעיה של השניים כי היא משפיעה ומושפעת אחד מהשני. את מציינת שאת מאוד אוהבת אותו והוא אותך אז חבל שתמשיכו לסבול מהבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)