הורמונים באוכל?!??!?!?!?!?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים באוכל?!??!?!?!?!?!
    רוצה להתנדב
    18/09/2008

ראיתי תוכנית תחקיר בטלוויזיה על כך שמוכנססים הורמונים דמויי אסטרוגן לחלב ביצים ובשר בקר, מכיוון שאני ספורטאי בן 14 חלב ביצים ובשר מהווים 90% מהאוכל שלי, אני נורא מודאג כי טוענים שהורמונים אלה יפגעו בהתפתחות המינית שלי, בכמות הזרע שאני מייצר, יפיעו על גודל איבר המין שלי , האם זה נכון? האם עליי לדאוג? לשנות הרגלי תזונה? האם באמת איבר המין לי יהיה יותר קטן מהפוטנציאל שלו? דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים באוכל?!??!?!?!?!?!

הוספת תגובה

• הקשר בין תזונה להתפתחות מינית

מירב שרון
    19/09/2008

זה נכון שהתזונה כיום היא לא מה שהייתה פעם, שמכניסים אנטיביוטיקות, הורמונים וכד'. לגבי סויה למשל ממליצים שלא כדאי לצרוך יותר מ-3 מנות בשבוע לאדם כי יש בזה פיטואסטרוגנים (הורמונים), וזה יכול לגרום להתפתחות מינית מוקדמת אצל בנות ולפגוע בזרע אצל בנים. מאחר ויש יותר מודעות לנושא, זה מאפשר לצרכן לבחור ממקום של ידע. יש אפשרות לקנות אוכל אורגני, ואז אין חשש מהורמונים שמוזרקים לביצים ולבעלי חיים. מה שחשוב זה לאכול הכול במידה, לא להגזים בשום דבר, לצרוך מכול אבות המזון, ולאכול תזונה בריאה ומאוזנת. וכמובן לעשות ספורט, מה שאתה עושה באופן שוטף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו