בעיה || לא עומד לי-זיקפה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה || לא עומד לי-זיקפה.
    יואב
    20/09/2008

שלום, אני בן 17 וחצי. יש לי חברה כבר חצי שנה שאני איתה והיא בת 15 וחצי. אני מאוד אוהב אותה והכל....אבל מאוד אוהב אנחנו מקיימים יחסי מין...אממ אנחנו אפשר לומר עושים הכל חוץ..מחדירה מלאה.. זה הדבר היחיד שעוד לא עשינו..בכל אופן...אנחנו עושים מין לעתים מאוד...אבל מאוד קרובות. הייתה תקופה שהיינו עושים את זה כל יום...או לפחות 4-5 פעמים בשבוע. אנחנו כל יום ביחד, וכל היום ביחד. אם יש 24 שעות ביממה, 17 מתוכם אנחנו ביחד. בכל אופן, בזמן האחרון בזמן שאנחנו ביחד במיטה כבר בקושי עומד לי... אני לא פונה לכאן סתם....אני יודע בוודאות שאני לא נמשך לאף אחת אחרת.. ובטח שבטח לא לאף אחד אחר. עד היום...עשינו את זה מאחורה ועשינו דברים שונים...אפילו נכנסתי אליה בלי קונדום.. ונחשו מה? לא גמרתי....פשוט לא גמרתי- חצי שנה אני איתה ואף פעם לא גמרתי. והיא בחורה דומיננטית, היא פועלת למען זה שאני כן יגמור וזה כן יקרה, אני מאוד אוהב אותה ומאוד נהנה מכל מה שאנחנו עושים...אבל יש לי איזה קטע פסיכולוגי שזה פשוט לא עומד לי....בזמן שאני איתה במיטה אני כל הזמן חושב על זה שהוא יעמוד ויעמוד...ואם הוא עומד...אז שימשיך לעמוד...אחרי איזה 10 שניות אני בא להכנס אליה לאחורה...ו....הוא יושב לו =[ אז 2 הבעיות בעיקר...זה שלא עומד לי...ואני לא גומר משום דבר... יכול להיות שעצם העובדה שלא עומד לי זה בגלל שאנחנו עושים את זה לעתים קרובות מידי? ויכול להיות גם שעצם העובדה שאני לא גומר, זה בגלל שגם אח שלי לא גומר...אח שלי גומר רק מסקס אמיתי...(מחדירה) והוא אמר לי שרק זה גרם לו לגמור ולא משהו אחר...יכול להיות שזה גנטיקה וגם אני ככה? ~בבקשה תשובה בדחיפות~ זה ממש חשוב לי =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה || לא עומד לי-זיקפה.

הוספת תגובה

• לזה שלא חודר חדירה מלאה

לוקולוס
    22/09/2008

חמודי תירגע ואל תזדיין כל יום לא נראה שיש לך בעייה דבר נוסף אל תתעלק על החברה שלך 17 שעות ביממה תן לה חופש ממך תאמין לי שתיפגשו תהייה כמו אריה בין הסדינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו