בן 15, גילחתי את השערות באיבר המין.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 15, גילחתי את השערות באיבר המין.
    זקוק לעזרה.
    21/09/2008

שלום, לא אנקוט בשמי אבל אספר בדחיפות על הבעיה שלי.. אני בן 15 ויש לי הרבה שערות שם למטה באזור הפין, רציתי תמיד לגלח שמה אך לא העזתי, אתמול עשיתי מעשה... החלטתי לגלח- לא הכל אבל רק בצדדים ולמטה.. יעאני השערות שיוצאות שמבצבצות מעבר התחתונים. גילחתי- והייתי מאוד מרוצה והכל הסתכלתי במראה זה נראה ממש יפה ככה, אך לקראת הערב של אתמול החלו לי גירודים נוראיים, וגם עכשיו גם היום כל הבה"ס לא הרגשתי בנוח יש לי גירודים לא נורמליים, ועכשיו הבנתי מזה גם, הסתכלתי וראיתי שיש לי זיפים הרבה זיפים קטנים כאלו בצדדים שמתמשכים למתחת הביצים, אני נוגע בהם בזיפים ושוב מתחיל הגירודיים האלו. אני לא יכול לתפקד כבר עם זה.. מה אפשר לעשות??? ;-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה .

noam@
    21/09/2008

אני חושב שאין בדיוק סיבה כלשהי לגירודים, רק בגלל הזיפים שנוצרו לך שם כתוצאה מהגילוח . פשוט גדלו לך קצת השיערות ויצרו זיפים קטנים ומגרדים, כמו בזקן.. הייתי מציע לך לחקות עד שיגדלו קצת השיערות חזרה ולא לגלח עוד פעם ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו בד"כ צרה של בנות

טל
    21/09/2008

לא נעים. בהחלט לא נעים. בגלל זה אנחנו מורידות בשעווה למרות הכאבים. בכל אופן... אתה יכול לשים קצת אלוורה קרה זה מרגיע אבל לא קרם גוף כי זה יכול לגרום לבלוטות חלב להתנפח ולהזדהם ומוגלה וכו'. ופשוט לחכות שזה יגדל..בינתיים זה יציק בגלל שחם ואתה תזיע.. להבא תשתמש בקצף גילוח ושים אלוורה מיד אחרי זה יכול לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לעוזרים,

זקוק לעזרה.
    21/09/2008

זה בלתי נסבל, אין לי קרם אלוורה אבל יש לי קרם כזה מחו"ל של עקיצות ושמים לכל מיני דברים פצעים שפשפות הכל... זה טוב משחה שפשפשות לשים נגד הגירודים האלו???????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך

מירב שרון
    22/09/2008

להפנות את שאלתך לפורום להסרת שיער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו