שאלה בקשר לאמצעי מניעה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאמצעי מניעה...
    בר
    21/09/2008

אני מתכוונת להתחיל לקיים יחסי מין עם חבר שלי (אני-17 והוא-20).בפעמים הראשונות אני די בטוחה שנשתמש רק בקונדום.האם יש אפשרות אמצעי מניעה אחר חוץ מגלולות? כי אני מודאגת מהכנסת הורמונים לגוף וגם עקב ניסיון מר של דודה שלי עם גלולות (הריונות לא צפויים-היא עושה הכל לפי ההוראות...). כי,לפי מה שהבנתי אין אפשרות בגילי להתקן או משהו כזה... תודה=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאמצעי מניעה...

הוספת תגובה

• תשובה..

noam@
    21/09/2008

אין אצעי הגנה אחר חות מקונדום וגלולות, אך עובדה שלרוב לא קורה כלום עם גלולות, ואם את רוצה להיות בטוחה במאה אחוז תשתמשי גם בקונדום וגם בגלולות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבר שלום

מירב שרון
    22/09/2008

מצטרפת לnoam@ גלולות וקונדום. ולגבי הדודה, אם היא באמת "עושה הכל לפי ההוראות" לא היו קורים פנצ'רים, כנראה שהיא בכ"ז לא הקפידה על ההנחיות. גלולות מהוות אמצעי מניעה יותר יעיל מקונדום כאשר מדובר במניעת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו