למה זה קורה.... שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה זה קורה.... שאלה דחופה
    דנה
    23/09/2008

שלום אני וחבר שלי כבר שנה וחצי ביחד אנחנו בני 17.5 , הבעיה שלנו היא כזו .. יותר נכון אצלי . תמיד כשאנחנו מקיימים יחסי מין ברגע שאני מסתפקת כבר לא בא לי עליו ואני לא מבינה למה זה קורה.. הוא ממש נפגע כי זה הרוב קורה ,במקום שאני יתקרב אליו אחבק ואלטף אותו, הוא מרגיש שאני פתאום נגעלת ממנו מתעצבנת ולא רוצה שהוא יגע בי יותר ואני לא רוצה להמשיך לקיים יחסי מין .. בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה בעיה אצלי או אצלנו ??? .. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה זה קורה.... שאלה דחופה

הוספת תגובה

• כנסי

ספיר
    23/09/2008

אני יגיד לך מה קורה ... לדעתי,בגלל ששנה וחצי אתם יחד את התרגלת אליו ואת לוקחת אותו כמובן מאליו ולכן את לא נמשכת אליו כבר. אבל למה את מקיימת איות יחסי מין?זה בגלל שפתאום באלך ורק אותו רגע את לא עצבנית כי באלך עליו.. ואחרי ששכבתם את שוב לוקחת אותו כמובן מאליו.. בדרך כלל אחרי שאישה מסופקת לא באלה יותר.. ולמה את נגעלת?שאלה טובה.. אולי את לא אוהבת אותו?.... אני מכירה את זה...אבל זה לא קורה לי כשאני עם חבר שלי במיטה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךךך ...

דנה
    23/09/2008

אני לא מצליחה להבין ועדיין לא קיבלתי תשובה למה זה קורה ... בבקקשהה תתעזרוו לייי למה אחרי שאני מסתפקת כשאני מקיימות יחסי מין עם חבר שלי לא בא לי עוד להמשיך , מה הסיבה.??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב ש...

noam@
    23/09/2008

אני חושב שהבעיה שיש לך היא פשוט שקשאת וחבר שלך רק מתחילים בסקס ובמשחק המקדים וכל זה, יש לך חשק לסקס, כי הרי את יודעת שבסוך תגידי לאורגזמה . אחרי שאת כבר גומרת ומקבלת אורגזמה, יישמת את המטרה שלך ופסיכולוגית אין לך עוד סיבה להמשיך ! מה שאני מנסה לומר, זה שלפי דעתי הכל פסיכולוגי . אי אפשר לקיים יחסי מין כשאר רק צד אחד גומר, ובטח לא כשהצד השני רוצה לגמוור.. תנסי שגם הוא ייגמור, אי אפשר להפסיק באמצע ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הקשר לזה שהוא יגמור?

Reaper
    24/09/2008

זה לא קשור לבעיה שלה והגבר לא צריך תמיד לגמור.כמו שאמרתי צריך להיפתר מהסטיגמות האלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי קשר,

noam@
    24/09/2008

אני לא התכוונתי שהגבר חייב לגמור.. אבל במקרה הזה הגבר כן רוצה לגמור ! ואין בקשר לזה שום סטיגמות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו