אני רוצה שתכתבו או שתגידו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה שתכתבו או שתגידו לי
    ירוק עולה
    23/09/2008

אני רוצה שתכתבו לי או שתגידו לי את רוב השיטות איך לזיין בחורה מהכוס???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש אין סוף שיטות

noam@
    23/09/2008

יש אין סוף שיטות שאפשר לעשות.. חלקן הם: רגיל החורה על הגב ובחור מלמעלה בחור למטה ובחורה למעלה,הבחור עולה ויורד יש עוד אפשרות שגם הגבר למטה אבל האישה למעלה יורדת למעלה ולמטה דוגי סטייל-הבן מצמיד את הבטן שלו לגב הבחורה ומכניס (כמו שכלבים עושים סקס..) צד-הבחור מכניס לבחורה מהצד כששניהם שוכבים-הבחורה פותחת רגליים הבחור עומד, מחזיק את הבחורה ומעלה את חלק הגוף התחתון שלו למעלה ולמטה(לחזקים בלבד) הבחורה פותחת\מרימה רגליים והבחור מכניס ויש עוד מלא, הרי לא נפרט עכשיו את כולם ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש הבנתי מה זאת התנוחה הזאת

d
    24/09/2008

שהאישה למעלה והגבר עושה את תנועות זה דפוק..בכל מיקרא לגבר לא תמיד הגבר צריך "לזיין" זה לא ברירת מחדל לתת את השליטה לבחורה מביאה סקס ארוך ומענג יותר לשניכם,הגבר שוכב על הגב והבחורה עליו ודופקת אותו,האישה יושבת עליו ודופקת אותו ועוד לא קצת וריאציות אם קצת יצירתיות והתעלמות מהסטיגמה המפגרת של "הגבר חודר הגבר מזיין"זה לא צריך להיות ברירת מחדל.תקשיב למה שאמרתי זה יכול מאד לעזור לך (;

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו