חדש בתחום- כמה שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדש בתחום- כמה שאלות...
    נוב
    24/09/2008

היי לכם אני סביבות גיל 13, קצת "נוב" בנושא של סקס והכל... אז כמה שאלות על מונחים ששמעתי: מה זה הורמונים? ומה הדברים העיקריים שהם עושים? זה נכון שאומרים שכשיש הורמונים מופיעים פצעי בגרות על הפנים? וכשמאוננים? האם יש איזה גבול למספר הפעמים שרצוי לאונן ביום? מאיזה גיל סביר להתחיל לעשות סקס? אני מכיר מישהי (יותר מבוגרת ממני) שאומרת לי שכשבנות עושות סקס, הן מרגישות שהגבר נכנס אליהן. זה נכון? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדש בתחום- כמה שאלות...

הוספת תגובה

• תשובה ..

noam@
    24/09/2008

אני לא מומחה וכל זה אז אינלי מושג להגדיר הורמונים, בכל מקרה-אני יכול לענות לך על שלושת השאלות האחרונות: אין מספר פעמים שרצוי וכדאי לאונן ביום..כמה שבאלך..אם תאונן כמה פעמים ביום אז בפעמים האחרונות כמעט ולא ייצא שפיך אבל האורגזמה משום מה עדיין תשאר, מתי שאתה מרגיש נוח ומוכן תעשה סקס.. גם אם אתה עדיין בן 13 או 14 העיקר שאתה תהיה מוכן וזה לא יהיה מלחץ וכאלה. וכן בחורות מרגישות שנכנסים אליהן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו