מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע מה לעשותRDX25/09/2008
אני בן 15 ויש ילדה אחת שאני מאוהב בה בבית ספר לא יודע למה אבל משהו בה ממש מושך אותי כבר ראיתי יפות אבל משהו בה פשוט ממיס אותי..בכל מיקרא אני לא יודע מה לעשות אם זה אני נורא מתביש לפנות אליה ושמתי לב שבזמן האחרון היא מתחילה להסתכל עליי בצורה שכזאת האם יכול להיות שהיא מעונינת בי?? אני מפחד לדבר איתה אני ממש מתביש שעוד אנשים בבית ספר ידעו על זה.. אני לא יודע מה לעשות!. תודה לעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראה..
noam@25/09/2008גם לי זה קרה.. פתאום התאהבתי בידידה הכי טובה שלי.. והיא לא ממש יפה ולא ברור לי למה אהבתי אותה אבל עובדה שכן ! קודם כל, תתחיל לדבר איתה באיסיקיו.. זה קודם יקרב אותכם לפני שמפגש של פנים מול פנים שזה נורא מביך פעם ראשונה . אחרי זה תתחילו לדבר בבצפר, ומפה ? כבר תהיה עצמך ותנסה להצחיק אותה.. אל תתבייש שאחרים ידעו על זה ! מה יש להתבייש בזה ?! כל עוד תראה שאתה נותן לה אהבה והיא מחזירה לך גם, תגביר הילוך ותעבור לשלב הבא ותתחיל לגרום לה להתאהב בך ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי קרה משו דומה..
צריכה עזרה..26/09/2008אני בת 14 ויש ילד בבי"ס שאני דלוקה עליו יחסית הרבה זמן ואני לא מכירה אותו כאילו לא דיברתי איתו..(אבל יצא ככה שאני יודעת עליו מלא דברים..) ואני לא יודעת איך לגשת אליו ואיך להתחיל שיחה.. ואני נוראה מפחדת מזה.. אז אני כבת יכולה להציע לך מה לעשות(איך אני הייתי מעדיפה שזה היה קורה לי..): א- אל תתחיל לדבר איתה באיסי-זה לא הדבר הכי נעים לבחורה כשבן מתחיל איתה באיסי.. ב- פשוט תימצא סיבה כלשהי להתחיל איתה שיחה ואז אתה כבר תראה לבד אם יש בינכם משהו או לא.. מקווה שעזרתי.. :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
noam@27/09/2008למי שהגיבה מעליי-לא התכוונתי להתחיל איתה באיסי.. התכוונתי לדבר איתה באיסי שיחה נורמלית ורגילה, וככה עם הזמן הם יתקרבו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
מירב שרון29/09/2008אם קשה לך לפנות אליה בצורה ישירה פנים אל פנים, אולי תרגיש יותר בנוח לעשות את זה בכתב. איי סי קיו, זאת אלטרנטיבה וירטואלית, ואפשר בדרך שהייתה מקובלת "פעם" , על דף נייר. ככה מצד אחד אתה יוזם, נחשף, עשית את הצעד הראשון מצידך, ואז הכדור עובר לידיים שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב ש...
noam@29/09/2008כתיבה בכתב זה לא רעיון כל כך טוב, כי ככה הוא ישר קופץ משלב לשלב, הם אפילו לא מכירים אי אפשר פתאום ככה ישר להתחיל בטקע רומנטי .. הילדה הזאת שגם אני אהבתי, התחלתי לדבר איתה באיסי, ואומנם לא נהיינו חברים כי הפסקתי לאהוב אותה אבל היום אני הידיד הכי טוב שלה והיא שלי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)