מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותעידן25/09/2008
היי מי שקורא את זה, דבר ראשון רציתי להגיד שאתם ממש ממש ממש מעולים ושעזרתם להרבה אנשים (גם לי, כל פעם אני עם איזה שם אחר..), באמת כל הכבוד! ועכשיו... יש לי שתי שאלות קטנות... 1. חבר שלי פעם אמר לי שהגיל שבו מותר להתחיל לעשות סקס זה 16, בהתחלה התעלמתי, ואז שמעתי את זה מעוד כל מיני מקומות- אינטרנט, עוד חברים וכאלה... זה נכון? 2. יש לי סוג של פסים כאלה בבטן, מאוד מזכיר קוביות, אבל קצת פחות נוקשה. הן מופיעות רק כשאני מתעמל- וכמה שהן בולטות משתנה לפי כמה שהתעמלתי. זה משתנה כמעט באופן יומיומי, שוב, לפי כמה שהתעמלתי באותו יום אם אני אמשיך להתעמל הרבה ורצוף, זה יהפוך לקוביות "אמיתיות"? תודה מראש לכל מי שעונה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה..
noam@25/09/20081.הגיל החוקי להתחיל לעשות סקס זה לפי דעתי 14, אבל תעשה מתי שאתה מוכן.. חח לא יצרו אותך אם תעשה לפני זה . 2.אני לא יודע בדיוק מה זה אבל בטח שאם תמשיך להתאמן ולהפעיל את שרירי הבטן שרירי הבטן שלך יהיו בולטים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן שלום
מירב שרון27/09/2008שמחה שהפורום הזה נותן מענה לשאלותיך. תשובה לשאלה 1 - עפ"י חוק בארץ מותר לקיים יחסי מין מגיל 16. מה שחשוב זה שתרגיש שאתה בשל לכך מבחינה רגשית ולא רק מבחינה פיזית. ורצוי שהפעם הראשונה תהיה עם מישהי שהיא משמעותית עבורך וכך גם החוויה תהיה יותר חיובית.
תשובה לשאלה 2 - כפי שאתה ענית לעצמך, תמשיך להתעמל ולפתח את הגוף ובהתאם לכך השרירים יהיו יותר מפותחים. אתה גם יכול להתייעץ עם מדריך בחדר כושר או מדריך ספורט בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)