מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ידידה שלי שכבה עם גבר ללא אמצעי מנישם בדוי25/09/2008
מישהי שמאד חשובה ויקרה לי , בת 17, שכבה עם גבר ללא אמצעי מניעה. הוא לא חבר שלה והיא לא אוהבת אותו. זה היה סתם בשביל להתנסות במין. הגבר מוכר במידה מסויימת לאמא שלה. (לא יודע בדיוק כמה ואיך ומי מה מו). היא שכבה איתו ביום חמישי שעבר. היום קבלה מחזור, כך שתודה לאל היא לא בהיריון. אבל עדיין קיים חשש שאולי היא נדבקה ממנו במשהו, לא ?? אמרתי לה ללכת כבר מחר להיבדק אצל רופא, אבל היא לא רוצה. אני לא יודע מה לעשות. יש טעם לדאוג בכלל ?? אמא שלה לא יודעת כ-ל-ו-ם על זה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושב ש...
noam@25/09/2008אני חושב שכדאי שתשכנע את ידידה שלך להיבדק.. היו אנשים הכי תמימים שבאו מהמשפחות הכי טובות ובסוף התברר שהיו להם מחלות מין.. כמה שהיא אולי סומכת עליו..אי אפשר לקחת הכל מובן מאליו! חייבים להשתמש באמצי הגנה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.אבל אני חייב לקבל תשובה ממנהל
שם בדוי25/09/2008אני רוצה שהתשובה תהיה ממישהו מבוגר אחראי שיש לו ניסיון וידע בזה , כי זה יעשה עליה רושם. אני רוצה שהיא תקרא את התגובה של אחד הסקסולוגים כאן , זה בטח ישכנע אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת הגזמתה
d26/09/2008הסיכוי להידבק במחלת מין לא גדול במיוחד וגם אז זה לא כזה קריטי,אמא שלה לא אמורה לדעת כל מה שהיא עושה אתה מתיחס אליה קצת כמו לתינוקת לדעתי..עשתה סקס בישביל הסקס בלבד? בסדר זה לא רע אתה יכול להסביר לה שתשתמש יותר בקונדום שהיא שוכבת אם סתם אנשים זרים.זה הכל ותזכור היא ילדה גדולה היא יכולה לשכב אם מי שהיא רוצה מתי שהיא רוצה ולא צריכה לעמוד בציפיות של אף אחד בנושא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומאיזו סיבה אתה דואג
ד``ר עידן מיליצ`ר26/09/2008לידידה שלך בשעה שהיא לא כ"כ דואגת לעצמה?!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)