בן13 חברה שלי אובססיבית עם יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן13 חברה שלי אובססיבית עם יחסי מין
    אנונימי
    28/09/2008

אני יודע שכל בן בגילי היה שמח שחברה שלו תתעניין בסקס, אבל אצלה זה מוגזם היא מצצה לי, אוננה לי וזה סבבה כי אנחנו כבר עוד מעט 14 אבל היא פשוט לא מפסיקה ואני בסך הכל אוהב אותה ואני לא יודע איך לדבר איתה על זה שזה כבר מוגזם. אני לא רוצה להיפרד ממנה כי בסך הכל אני אוהב אותה. עזרה, ילד אנונימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאנונימי..

noam@
    28/09/2008

תראה, אין סיבה אחרת להיפטר מהמנהג הזה שלה מאשר לדבר איתה . תדבר איתה עלזה, ואם היא אוהבת אותך היא תבין !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול להכיר לי אותה?

מישהו
    28/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    30/09/2008

כדאי לפתוח איתה ולדבר איתה. שניכם מאוד צעירים ולא צריך למהר לשום מקום. אין סיבה שתיפרד ממנה בגלל זה, אולי היא מרגישה שבדרך הזאת היא מבטאת את האהבה שלה כלפיך, וחשוב שתעביר לה שאתה אוהב אותה בלי קשר לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו