עזרה, דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה, דחוף!!!
    מישהי
    29/09/2008

ביום חמישי קיימתי יחסי מין ואז לקחתי את הגלולה הראשונה בחפיסה שלי. אתמול בשעה 14:00 הייתי אמורה לקחת גלולה ושכחתי, נזכרתי הבוקר ב8 וחצי וישר לקחתי אותה. מה הסיכונים?? מה לעשות עכשיו?? דחוף תעזרו לי אני מתה מפחד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה, דחוף!!!

הוספת תגובה

• ההריון נימנע מזמן

תירגעי
    29/09/2008

אחרי שלקחת את הגלולות זה מונע את ההפריה בעיקרון,אם לא קימת יחסי מין ביום האחרון אז אין לך ממה לחשוש.עשית סקס מזמן והיית מוגנת את לא תיכנסי להריון בגלל שרק עכשיו את לא מוגנת תירגעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהי שלום

מירב שרון
    30/09/2008

האם זאת החפיסה הראשונה שלך מאז שהתחלת לקחת גלולות? אם לא, אז אין לך ממה לחשוש לגבי זה שקיימת יחסי מין ביום חמישי האחרון כי אז היית מוגנת בוודאות. אם זאת לא החפיסה הראשונה שלך, אז פשוט תמשיכי לקחת את הגלולות כרגיל ובחודש הקרוב תשתמשי גם בקונדום. אבל - אם זאת החפיסה הראשונה שלך מאז שהתחלת לקחת גלולות אז גם ככה צריך להשתמש במקביל בקונדום כדי להיות מוגנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו