איך אני אהנה יותר מהסקס? עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני אהנה יותר מהסקס? עזרה!
    אני ורק אני
    01/10/2008

שלום לכולם, אני בן 16 וחצי ואני כבר 3 חודשים בערך שוכב עם בנים, עכשיו יש בחור בן 20 שאני דיי בקשר איתו ואני ממש מת עליו. בעיקרון אני הפסיבי וכשהוא מחדיר לי* לא ממש כיף לי וזה קצת כואב וגם אנחנו עושים את זה בתנוחה שאין לי אפשרות לגעת בזין ולאונן תוך כדי אז רציתי לשאול איך אני יכול יותר להנות מהסקס ולפתוח יותר את החושים.. אשמח אם תעזו לי, תודה רבה! *עם אמצעי מניעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה..

noam@
    01/10/2008

כדי שתהנה יותר, למה שגם אתה תחדיר לו והוא לא לך ? אם זה קצת כיף גם לך אז תעשו גם וגם . פעם הוא מחדיר לך ופעם אתה לו ! אין טעם שלא תהנה וגרוע מכך גם תסבול כשמדובר בכאבים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהו שלום

מירב שרון
    02/10/2008

התשובה של בגוף השאלה. אולי כדאי שתמצאו תנוחה שתאפשר לך לאונן תוך כדי. האם אתה נעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY, כי אם לא אז גם זה יכול להקל על החדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו