איך אפשר להפסיק לאונן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר להפסיק לאונן
    הצילו!!
    02/10/2008

שלום רציתי לשאול איך אני מפסיק לאונן כי לאחרונה חזרתי בתשבה והאוננות זה המחשול היחידי שלי אם תכלו לעזור תודה ושנה טוב וצום קל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אפשר להפסיק לאונן

הוספת תגובה

• תשובה .

noam@
    02/10/2008

אם אתה באמת רוצה וזה חשוב לך מבחינת דת להפסיק לאונן אז פשוט אל תחשוב עלזה . כל פעם שבאלך לאונן פשוט אל תעשה את זה . אחרי כמה זמן אולי תתגעגע לזה אבל אחר כך תבין שזה לא כזה חשוב וזה רק לצורכי הנאה .. כל פעם שיש לך חשק פשוט אל תחשוב עלזה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    02/10/2008

אני מבינה שקשה לך בתהליך חזרה בתשובה בהיבט של אוננות כי זה היה חלק טבעי בחייך לפני השינוי הרוחני שעשית. אתה בוודאי יודע שההתייחסות של הפורום כאן לנושא של אוננות ( מבחינת העולם החילוני מדובר במעשה טבעי ולגיטימי) אינו תואם להתייחסות של היהדות וחוקי ההלכה לגבי אוננות. לכן, אני ממליצה לך להתייעץ עם הרב שלך בנדון או לפנות באינטרנט לפורומים אחרים. אולי יש פורומים של חוזרים בתשובה ושם תהיה התייחסות לנושא. שנה טובה גם לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו