סקס פעם ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס פעם ראשונה
    מאור
    07/10/2008

אז ככה אני בן 17 ועוד לא קיימתי יחסי מין מלאים.. בתכלס היו לי הרהב מצבים של מזמוזים עם בחורות אבל הכי הרבה שהגעתי עם בחורה זה שהיא הביאה לי ביד. יש אחת שרוצה אותי הרבה זמן ולסקס אני יודע אתזה מהרבה אנשים. עכשיו אני לעשות את זה אבל היא אחת כזאת מומחית ואני לא רוצה לצאת מעפן... אני מפחד לגמור מהר ואני גם לא הכי מומחה בכל הפרוצדורה איך להגיע למצב ובאיזו תנוחה וכל זה.. מה אתם מציעים לי לעשות איך אני מגיע למצב שאני לא יראה לה כאילו אני בתול .. יש לי בטחון עצמי.. ואיך אני מעקב את הגמירה שלי כמה שיותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס פעם ראשונה

הוספת תגובה

• למאור שלום

מירב שרון
    09/10/2008

אני מבינה שאתה בלחץ בגלל שזאת הפעם הראשונה שלך. אבל עצם זה שאתה עסוק בהאם תגמור מהר ואיך לעכב את הגמירה, זה כבר לא מקום שכדאי לך להיות בו. רצוי שהפעם הראשונה שלך תהיה עם מישהי שיש לך קשר משמעותי איתה, קשר של אמון וביטחון על מנת שהחוויה תהיה חיובית ולא תשאיר משקעים שליליים. לכן אני מציעה לך שלא תמהר עם הבחורה הזאת, כן להיכנס לקשר אבל לא למהר, לאט, לאט. וכשתרגיש שיש קשר משמעותי אז תחזור אלינו להמשך המלצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו