מקרה שהיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקרה שהיה
    מאור
    07/10/2008

אז ככה יש לי בעיה כבר שנה וחצי אני ככה.. אני בן 17כמעט ואני עדיין בתולל .. היה לי לפני שנה וחצי קשר עם איזה אחת והיא לא ממש יפה בואו נגיד ככה.. אחרי שיכנועים וכל מיני שטיות קבענו להיפגש לפעם הראשונה שלי(היא כבר לא בתולה מזמןןןןן) אני בכלללל לא הייתי לחוץ וקניתי קונדומים ושמתי עליי לראות איך .. עכשיו מתי ששמתי אותו עליי הוא לא עמד עד ששעה עשיתי ביד ואזז עמדד ככה ככה אני משער שזה בגלל לחץ כי עשיתי את זה במק'לט ומלא אנשים באותו זמן היו בחוץ (זה נכון שזה היה בגלל לחץ ?) טוב אז נגייע לעינין באתי למקלט היא גם באה ישבנו דיברנו על זה וכל השטויות האלה ולא היתחרמנו בכלל באותו יום ככה שלא עמד לי בכלל .. שכבר התחלנו אמרתי לה להתפשט ואני התפשטתי והיא היתה עם בגד עליון רק כאילו חולצה ואני הייתי גם עם חולצהה ושאלתי אותה מה לעשות (לא שאלתי ולא בדקתי לפני) אז היא אמרה לי תעשה ביד ואחרי זה נקה את הזין מהשפיך ותשים את הקונדום שהוא נופל כבר קיצר זה מה שעשיתי ומה קרה באתי לשים את הקונדום והוא באמת היה נופל והיא אמרה לי כבר לבוא עליה והוא יתחיל לעמוד קיצר לא עמד לי ואמרתי לה לחרמן אותי לעשות מש'ו והיא לא רצתה לעשות כלום חוץ מלעשות לי ביד שגם לשתי שניות (מטומטמת הלידה) קיצר אני עד עכשיו בחרדות מזה ושחברים שלי קוראים לי לבוא לזיין אני מפחדדד .. שתי שאלות אחי החפירה הזאת ... 1. זה טיבעי שלא עמד לי ואם כן אז בגלל מה זה .. לחץ?בעיה אצלי ?.. משו אחר ? 2.אם זה קרה לי אז זה יכול לקרות לי גם היום (אחרי שנה וחצי)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקרה שהיה

הוספת תגובה

• בילבול

מאור
    07/10/2008

וזה לא אותו מאור מהתגובה למטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאור שלום

מירב שרון
    07/10/2008

זה בהחלט יתכן שזה קרה בגלל לחץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו