טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 13 בכתה ז', ואתמול ילדה בכתה שלי שאני יושב לידה אמרה לי שהיא אוהבת אותי אנחנו ידידים טובים מאד והכרנו אולי לפני חודש...
אני גם אהבתי אותה (התאהבות מהירה למי שמכיר) ואמרתי לה את זה והיא אמרה שהיא רוצה שניהיה רק ידידים אפילו הידידים הכי טובים! עכשיו אני "דלוק" על ילדה אחרת.
בקשר לשנייה שאמרה שהיא אוהבת אותי היינו עד לפני אתמול היינו ידידים נורא טובים! ואני מרוצה מזה אבל מה אני אמור לעשות עם הידידה???
נ.ב. צופ קל :P
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אהבה בגיל ההתבגרות מאוד קשור. לדבריך התאהבת בידידה ועכשיו אתה מאוהב במישהי אחרת. אני מבינה שאתה חושש לפגוע ברגשותיה של הידידה אבל ככה זה באהבה - אין חוקים ולפעמים גם חווים פרידות ומתגברים על זה, אפשדר תמיד להישאר ידידים. זה משהו שאתה יכול להציע לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד