הפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפעם הראשונה
    אנונימית
    10/10/2008

אני בת 16 ואני יוצאת עם מישהו בן 21 אנחנו יוצאים 3 חודשים הוא לא לוחץ עליי לקיים יחסי מין ואפילו אמר לי שנעשה את זה רק שאני יהיה מוכנה.. אבל בכל זאת כשאנחנו ביחד אני מרגישה קצת לא בנוח שאני כאילו "לא מספקת אותו" וכששאלתי אותו הוא אמר שזה בסדר והוא מחכה לי.. ודבר שני, אני כן רוצה לעשות איתו את זה אבל אני מתביישת .. אני לא יודעת איך אני צריכה להיות מה לעשות? אני צריכה לגלח? מה אני אמורה לעשות שם? זאת הסיבה היחידה שאני עוד לא עשיתי את זה.. אני כן רוצה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפעם הראשונה

הוספת תגובה

• מאמי רוצה עצה?

יוליהה
    10/10/2008

על תישכבי לעולם רק כדי לספק מישהו זה מתכון כמעט בטוח לפגיעה וסבל תישכבי גם בישביל עצמך סקס זה דבר הדדי שנועד לספק את שני הצדדים לכן ליפני שאת שוכבת איתו אם כל אחד אחר לא משנה באיזה גיל תחשבי אם את באמת רוצה בלי קשר לזה שהוא רוצה או כל דבר אחר תיתעלמי מיזה זה אמור לבוא מתוכך בלבד..בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    12/10/2008

כפי שיוליהה כתבה לך, חשוב שהפעם הראשונה שלך תבוא ממך ולא בגלל שאת עושה את זה על מנת לרצות את הפרטנר. חשוב שאת תרגישי שיש ביניכם אמון הדדי, ביטחון, וקשר מספיק משמעותי בתור התחלה. אם החבר שלך לא לוחץ עלייך, אז למה את מלחיצה את עצמך? תקשורת פתוחה כולל תקשורת מינית פתוחה זה עוד משהו שכדאי שיהיה, תדברי איתו על מה שאת מרגישה. כשתרגישי שאת מוכנה, ואת רוצה בשבילך, אז רצוי לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו