לקיחת פוסטינור + דלקת.בבקשה למומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת פוסטינור + דלקת.בבקשה למומחים
    שירה
    10/10/2008

אוקי אז אני בת 16 ולפני בערך פחות מחודשיים התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי. לאחר שלושה שבועות בערך הופיעה לי דלקת בדרכי השתן , הלכתי לרופא לקחתי ציפרודקס וזה עבר תוך כמה ימים. כעבור חודש ( עוד פעם , בערך.) בלי כוונה הוא גמר בפנים אז נאלצתי יום אחרי לקחת פוסטינור, ולא היו לי שום בעיוות לא עם המחזור והכל היה כרגיל. עם סיום המחזור השני הופיעה לי עוד פעם דלקת קטנה בדרכי השתן לקחתי עוד פעם ציפרודקס במהלך שבוע והכל עבר. כעבור 15-17 ימים שכבנו שוב והקונדום כנראה זז ממקומו ועוד פעם היה חשש שהוא גמר בפנים , לא לקחתי את הסיכון ונטלתי שוב פוסטינור.( שאגב , זה גלולה אחת). כעבור שבוע התחיל לי דימום קל שכנראה זה מחזור ( והוא לא סדיר בגלל הפוסטינור) ואיתו התחילה לי עוד פעם דלקת בדרכי השתן. זה מה שקורה לי עכשיו ( אני מרגישה שזה שוב פעם חוזר) ברור לי שזה מכוון שהמערכת החיסונית שלי בגוף מאוד ירודה. אך מה אתם ממליצים לי לעשות? אמא שלי יודעת שבערך שכבנו אך לא שנטלתי פוסטינור וגם על דלקת בדרכי השתן היא יודעת. בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי! תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• את מתארת מצב שבו התחלת

יפעת מקלר
    11/10/2008

לסבול מדלקות בדרכי השתן מאז שהתחלת לקיים יחסי מין, יחד עם זאת הדלקת לא מופיעה מיד אחרי קיום יחסי המין. (יש נשים שסובלות מדלקת בדרכי השתן באופן חוזר ונשנה, אחרי יחסי מין, בעיקר יחסי מין אורליים, בגלל החידקים שנמצאים ברוק ועוברים לשופכה, ולכן מומלץ להטיל שתן אחרי יחסי המין ולשטוף את האזור). בכל מקרה אני מציעה שתחזרי לרופא שמטפל בך או שתפני לאורולוג מומחה שכן התופעה מתחלה לחזור על עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו