מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת =/....12/10/2008
טוב יש לי בעיה קצת מסובכת..ואני ממש צריכה את העזרה שלכם.. חודש שעבר היה לי מחזור כרגיל ואחרי 6 יום הוא נגמר לי,אחרי שבוע ימים התחיל לצאת לי בכמה טיפות כמו מחזור כזה בצבע חום אדמדם אחרי 3 ימים זה עבר לי....והחודש שוב קיבלתי מחזור כרגיל והוא נגמר לי לפני שבוע ובול היום שוב התחיל לרדת לי בטיפות חום אדמדם כמו חודש שעבר.. עכשיו זה התחיל להדאיג אותי ואני לא יודעת מזה ואני אפילו לא מנחשת מה זה..ויש לציין שיש לי חבר כבר שנה וחודשיים ואני כבר שוכבת איתו במשך שנה..אני בת 16 וחצי.. באמת שאני לא יודעת מזה ואני מודאגת נורא ואני לא רוצה לספר לאמא כי היא גם לא יודעת שאני שכבתי עם חבר שלי...אני צריכה את העזרה שלכם..בבקשה תגידו לי מזה יכול להיות.. תודה ושבוע טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/10/2008אי אפשר לאבחן באופן וירטואלי, לכן למען השקט הנפשי שלך, חשוב שתגיעי לרופא/ת נשים לבדיקה וקבלת חוו"ד מקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
....12/10/2008ואת לא יכולה להגיד לי לפני שאני מגיעה לרופא מזה בערך יכול להיות?למה אני ממש מודאגת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מירב שרון12/10/2008באיזה אמצעי מניעה את משתמשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
....12/10/2008קונדומים..וגם לפני שחבר שלי גומר אז הוא ישר מוציא ככה שאם זה היריון גם אין מצב.. וקונדומים איכותייםם ויקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי
מירב שרון12/10/2008קיום יחסי מין אינו אמור לשבש את המחזור, אלא אם כן מדובר בקיום יחסים ללא אמצעי מניעה, שכן אז ייתכן שמדובר בהריון. במקרה שלכם אתם משתמשים בקונדומים, אם משתמשים בהם בצורה נכונה, קונדומים מלטקס יעילים ב-90 אחוז מהמקרים למניעת הריון. אין להם תופעות לוואי והם זמינים ולא יקרים. עם זאת, החבר שלך חייב לדעת להשתמש בקונדום בצורה נכונה. ובכן, חוזרת בחזרה להמלצתי הקודמת, אין ברירה חוץ מלגשת להיבדק אצל רופא/ת נשים.
....12/10/2008חבר שלי כן יודע להשתמש בקונדומים הוא בן 20 והוא מנוסה ככה שאני סמוכת עליו.. בכל מקרה תודה רבה לך..ואני אלך להיבדק אבל השאלה היא האם אמא שלי תגלה על כך? ואצלי הבדיקה אצל הגניקולוג תיהיה בפעם הראשונה ככה שאני מתביישת קצת,לא נעים אם את מבינה אותי..ואני גם ככה בן אדם ביישן ועוד להתחיל להתפשט ולפתוח רגלים מול בן אדם זר זה עוד יותר גרוע בישבילי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו...
....12/10/2008ואני יכולה לקיים יחסי מין כאשר יש לי את הבעיה הזאת?זה לא יהיה פאדיחה או יצא לי עוד יותר? וחבר שלי יודע על כך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאת מגיעה לרופא/ת נשים
מירב שרון12/10/2008תשאלי אותו/ה האם יש מניעה כלשהי לקיים יחסי מין כאשר יש את הבעיה שממנה את סובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלותייך
מירב שרון12/10/2008רצוי לא להסתמך רק על הקונדום ובאותה הזדמנות שאת מגיעה להיבדק אצל רופא/ת נשים, תבקשי גלולות. אני מבינה שזאת הפעם הראשונה שתצטרכי לעבור בדיקה גינקולוגית ושזה מביך אותך. אין ברירה, את צריכה לקחת אחריות על הגוף שלך וזה גובר על המבוכה. אמא שלך לא צריכה לדעת שהגעת לבדיקה גינקולוגית. כשפותחים לך תיק, את יכולה למסור מס' טלפון נייד למקרה שרוצים ליצור עמך קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)