טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני וחבר שלי כבר כמה חודשים ביחד ואנחנו מאד אוהבים ורוצים לשכב ומוכנים לזה.
השאלה שלי היא אם זה כזה חשוב לעשות את החיסון נגד צוואר הרחם ולחכות, או שאפשר להתחיל לעשות גם בלי החיסון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם שניכם מוכנים לעשות אתזה אז תעשו את זה..
רק תהיו בטוחים ב100 אחוז ותשתמשו גם בקונדום וגם בגלולות .
שמומחה יענה על זה אני לא מבין בחיסונים וכל מיני כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם שניכם ללא ניסיון מיני קודם, אז קרוב לוודאי שאין ממה לחשוש לגבי ה-HPV ולכן החיסון לא צריך לעכב אותכם אם ברצונכם לקיים יחסי מין. רק חשוב שתשתמשו באמצעי מניעה (קונדום וגלולות).
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד