למירב ?! - לגבי שאלה לפני כמה ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למירב ?! - לגבי שאלה לפני כמה ימים
    יוני
    20/10/2008

מה המצב אני לא יודע ע את זוככרת את השאלה ששאלתי ... אז מה אז שאלתי זה לגבי גודל איבר המין... ופיתאום לא יודע זה הכניס אותי לאיזה מין משבר כי אני יודע שהגודל שלי לא כול כך רגיל [קטן מדי, יחסית לאיך שאני ניראה] .... במרוב שהיית בבאסה סתם חיפשתי בפורומים וכול מיני דברים מה הםשר לעשות- שאיבר המין יצמח. אז איזה אחד באיזה פורום כתב שהיה חסר לא איזה משהו (חומר) בגוף.. אז הוא כתב שהוא אלך לעשות זריקה של החומר וכותוצאה מכך האיבר צמח לו. אני לא יודע עם זה נכון אבל תראי זה מאוד מבאס ואני מאמין יש כמה דברים לעשות אני ממב מבקש שתהני לי. ובקשר להובי גם לא כן לו מי יודע ......... אני כוך בבאסה מזה וחושב על זה הרבה ושוב אני בתוח שזה יוצא דופןן . יומ טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליוני שלום

מירב שרון
    21/10/2008

עד כמה שזכור לי הסברתי לך שיש לך עוד כמה שנים טובות של צמיחה בגלל שאתה בגיל ההתבגרות, אין לך מה להכניס את עצמך ללחץ בשלב זה. שזה יהיה לך ברור שזה לא הגודל שקובע על מנת להביא אישה לסיפוק, אלא זה מה שאתה עושה עם מה שיש לך. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדן ולא בחדירה ולכן הגודל כאן זה בכלל לא קריטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו