אבקש עזרת מומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקש עזרת מומחה
    נער18
    21/10/2008

יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין... כשאני מגיע עם בחורה לקיום יחסי מין עומד לי הפין באופן חזק וטוב וגם כאשר אני מבצע חדירה ללא קונדום הפין עומד טוב והוא קשה אך כאשר אני שם קונדום הוא מתכווץ במהירות ונופל..פעמים רבות אני פשוט שוכב ללא קונדום בגלל הבעיה הזו בגלל שברור מאליו שאינני יכול לבצע חדירה כאשר הפין לא עומד ... אבקש תשובה מפורטת לבעייתי!!! תודה רבה מראש... נער18

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקש עזרת מומחה

הוספת תגובה

• לנער18 שלום

מירב שרון
    21/10/2008

אם לפני שאתה שם את הקונדום היה מגע מיני, זה נורמלי לאבד את הזקפה שלך כאשר אתה שם את הקונדום, מפני שהגירוי פסק. דבר אחד שיכול לעזור שהבחורה שאתה רוצה לשכב איתה תגרה אותך - תיגע בך, תנשק אותך ותדבר איתך - בזמן שאתה שם את הקונדום, או אפילו תעזור לך בתהליך (יש מאהבים שלומדים איך לשים קונדום עם הפה שלהם). זה יעזור לך לשמור על הזקפה שלך אם תמשיך לקבל גירוי מיני. אפשר גם לענג אחד את השני בדרכים שונות מבלי לקיים יחסי מין וגינליים, ובכך להוריד מעט מהלחץ סביב החדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו