מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה ראשונה - כמה שאלותאני רק שאלה21/10/2008
היי, זאת ההודעה הראשונה שלי כאן מכיוון שיש לי חברה בפעם הראשונה. אני בן 17 וחצי היא בת 17 (כיתה יב' וכיתה יא' אם זה משנה..) עוד לא עשינו שום דבר מיני וכרגע אין לי שום בעיה עם זה.. הבעיה שאני לא יודע מה לעשות שנתחיל עם זה.. קודם כל לא הבנתי את המושג "להביא ביד לאישה" איך זה נעשה? נקודת הג'י? לא מכיר ... אני לא רוצה להיות מסופק ושהיא תשאר בבאסה, איך מענגים אותה בלי חדירות? בקשר לתנוחות הבנתי שהתנוחה הידועה (הגבר מעל) לאישה קשה לגמור.. באיזה תנוחה יהיה לה יותר קל? (בלי התנוחה שהיא מעליי , זה לא מתאים לנו) בנושא אחר, במידה והיא לוקחת גלולות כמו שצריך במשך חודש (או התקופה הנכונה) אפשר להפסיק את השימוש בקונדום? תודה מראש, שאלה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/10/2008חשוב שאתה דואג לבת הזוג שלך שגם היא תגיע לסיפוק מיני. אם לשניכם אין ניסיון מיני קודם אז אין חשש למחלות מין ולכן כעבור חודש שהיא תשתמש בגלולות אפשר יהיה לקיים יחסי מין גם ללא קונדום. לגבי outer-sex, כל מה שקשור במין שאינו כולל יחסי מין וגינליים, אתה יכול למצוא מידע בגוגל, לגבי מין אוראלי, או אוננות הדדית. מה שכן, אני מציעה לך לדבר באופן פתוח עם חברתך ולברר עמה אם היא בעצמה מאוננות ומגיעה עם עצמה לאורגזמה. אם כן, היא תוכל להנחות אותך ולכוון אותך כדי שתוכל לענג אותה. אשה מכירה את עצמה הכי טוב. אם היא טרם התנסתה באוננות, תציע לה להתנסות בזה. היא יכולה להיעזר בספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך שניתן לרכוש אותו בצומת ספרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)